Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Is that a hardware Problem ?

OP CKLoong

9th July 2014, 10:36 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
May i ask, after i off my WIFI and turn on my Mobile Data it need take around 15 to 20 min only can connect to mobile data, sometimes still need to restart my phone or keep turn on and off repeat only can get it. is that a hardware problem ?
9th July 2014, 10:46 AM   |  #2  
gee2012's Avatar
Recognized Contributor
Flag Heerlen
Thanks Meter: 3,281
 
8,903 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by CKLoong

May i ask, after i off my WIFI and turn on my Mobile Data it need take around 15 to 20 min only can connect to mobile data, sometimes still need to restart my phone or keep turn on and off repeat only can get it. is that a hardware problem ?

Check your APN settings or flash the stock rom with Odin and data factory reset after that. If the issue persists its probably a hardware problem.
The Following User Says Thank You to gee2012 For This Useful Post: [ View ]
9th July 2014, 10:55 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by gee2012

Check your APN settings or flash the stock rom with Odin and data factory reset after that. If the issue persists its probably a hardware problem.

Thx for u advice
9th July 2014, 10:57 AM   |  #4  
gee2012's Avatar
Recognized Contributor
Flag Heerlen
Thanks Meter: 3,281
 
8,903 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by CKLoong

Thx for u advice

You`re welcome, we`re here to help each other
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes