App Review: Calculating Your Android Calculator Options

Sure, everyone has a default Calculator and its something that you dont think about … more

MultiROM Once Again Available for the Galaxy S4

Multiboot, or the ability to select betweenmultiple operating systems on a single device at … more

Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more
Post Reply
Lightbulb

[Q] Is it possible change S5 variant

17th August 2014, 10:05 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
I have a g900s sktelecom variant and I would like to know if it can be flashed with a firmware for another variant?

I already tried flashing a firmware for g900f but didn't work. It gives "auth fail" at sbl1 or something right after start.

Thanks in advance.
18th August 2014, 03:52 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 7
 
63 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Quote:
Originally Posted by sahan756

I have a g900s sktelecom variant and I would like to know if it can be flashed with a firmware for another variant?

I already tried flashing a firmware for g900f but didn't work. It gives "auth fail" at sbl1 or something right after start.

Thanks in advance.

Question is, WHY would you flash a different variant firmware.

No, you can't flash Stock firmwares to other variants, some custom roms however are compatible with multiple variants.
18th August 2014, 03:57 PM   |  #3  
gee2012's Avatar
Recognized Contributor
Flag Heerlen
Thanks Meter: 3,102
 
8,462 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by sahan756

I have a g900s sktelecom variant and I would like to know if it can be flashed with a firmware for another variant?

I already tried flashing a firmware for g900f but didn't work. It gives "auth fail" at sbl1 or something right after start.

Thanks in advance.

You could try to convert it into a iPhone 6
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank