Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] S5 Failed to enable private mode

OP sgfrkk96

2nd August 2014, 06:44 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Tried to enable private mode on my s5 and it started failing. I was rooted and had posed. Reset the pose settings to stock, still didn't work. Unrooted phone in supersu, and uninstalled all the apps i had that were root apps. Still nothing. Multiple reboots, a battery pull, nothing happening. Can anyone suggest me anything outside of a factory reset.
2nd August 2014, 07:11 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
100 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Restoring a backup from before you had rooted it?
2nd August 2014, 10:59 AM   |  #3  
fffft's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 622
 
1,978 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
You haven't provided any meaningful amount of information in aid of narrowing this down.
Which means that people can only make wild guesses.

What is your Knox status?
What root method did you use?
Did you install Xposed framework or use a custom ROM that includes Xposed?
Did you edit build.prop or use a custom ROM that has modified that file?
Have you frozen any system apps e.g. with Greenify or Titanium?
Post a screen shot of your "About Device" screen in the Settings menu

.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes