Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,275 Members 43,042 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Titanium Backup error on NG2

Tip us?
 
Lewis0214
Old
#1  
Lewis0214's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 134
Join Date: Jan 2013
Default [Q] Titanium Backup error on NG2

Hy.

I just installed the new NG2 on my S5 (SM-G900F) and I cannot restore my apps with Titanium Backup. It always froze.
My phone is rooted by CF-AutoRoot.

What can I do now?
 
metalfan78
Old
#2  
metalfan78's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,640
Posts: 3,881
Join Date: Jan 2010
Location: Littleton, CO
The app itself freezes? Have you tried uninstalling and reinstalling it? Did you flash a rom or just update it and reroot? More information would be helpful.
 
Lewis0214
Old
#3  
Lewis0214's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 134
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by metalfan78 View Post
The app itself freezes? Have you tried uninstalling and reinstalling it? Did you flash a rom or just update it and reroot? More information would be helpful.
I deleted all user data (chose the "Wipre for install a new rom" option), cache and dalvik with PhilZ Touch before I installed the new Rom with Odin 3.07.
The ROM was an original NG2 (if it is important the csc is VDH (Vodafone Hungary) because I live here)

After I installed the recovery with Odin 3.07 too and then a CF-AutoRoot.
After the new rom, recovery and CF-AutoRoot I did cache/dalvik/user data wipe.

Then I let the google play restore and update the free apps (which was not downloaded from a torrent site or somewhere else).
I tried the Titanium Backup (Licensed) to restore the other apps. But always froze. Sometimes at 0% or 15% or 57% or I do not know. The problem is not caused by 1 app. It always different. Oh and one other thing. Every time I wipe cache/dalvik/user data the Titanium Backup gave me a pop-up message that the Android ID is different and it can be restored by TB. But I never did it because it was not a problem before.

After that I clear all user data from recovery multiple times and start over the full process but the results are same. I tried in the Terminal Emulator use a command (restorecon -r -v /data/data) but it did not helped.

So this is how the Titanium Backup do not work. Before it was good when I did it (from S4 to S5 but that was a 3 months ago. I made a newer backup yesterday).
 
Lewis0214
Old
#4  
Lewis0214's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 134
Join Date: Jan 2013
Can somebody help me?
 
metalfan78
Old
#5  
metalfan78's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,640
Posts: 3,881
Join Date: Jan 2010
Location: Littleton, CO
Maybe it's a corrupted backup. I have never seen titanium backup freeze before.
 
Lewis0214
Old
#6  
Lewis0214's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 134
Join Date: Jan 2013
That is not corrupted. Original Titanium Backup license. Titanium Backup from google play and Pro with a paid e-mail address. And if you mean the backup is corrupted is not. Because there was no problem when I made it.
 
metalfan78
Old
#7  
metalfan78's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,640
Posts: 3,881
Join Date: Jan 2010
Location: Littleton, CO
Did you go through the problem and troubleshooting section?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes