FORUMS

[Q] xposed and modules

289 posts
Thanks Meter: 85
 
By flyaway718, Senior Member on 2nd July 2014, 02:48 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi Guys,

I am using Verizon S5 rooted with Xposed installed along with two modules SwipeBack and Wanam with root rights granted. I am able to go into both modules and configure settings and etc., but nothing happens. The modules are checked off in Xposed.

Anything I missed? Much appreciated.
 
 
3rd July 2014, 12:38 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 251
 
More
Quote:
Originally Posted by flyaway718

Hi Guys,

I am using Verizon S5 rooted with Xposed installed along with two modules SwipeBack and Wanam with root rights granted. I am able to go into both modules and configure settings and etc., but nothing happens. The modules are checked off in Xposed.

Anything I missed? Much appreciated.

Did you install the xposed framework on the first tab in the program? it won't do anything even if they're enabled if the xposed framework isn't installed. It installs xposedbridge.jar and appprocess.jar i think.
3rd July 2014, 12:48 AM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
More
Quote:
Originally Posted by thachosenone

Did you install the xposed framework on the first tab in the program? it won't do anything even if they're enabled if the xposed framework isn't installed. It installs xposedbridge.jar and appprocess.jar i think.

i'm having the same issues with some modules on moars rom ne5
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes