FORUMS

Introducing Voices of XDA: Have Your Ideas Heard

By far the greatest assets we have at XDA-Developers are you, the developers, the eager … more

Unofficial Xposed For Lollipop Touchwiz With Flashable Zip

XDA Recognized Developer arter97 has released an unofficial build … more

YotaPhone 2 Pre-Order, Xperia Z1 Price Cut – XDA TV

Android Wear 5.1.1 OTA downloads are now available. That and much more news is … more

[FTF] Sony Xperia Z Lollipop Release

Sony rolled out a Lollipop update for Xperia Z just yesterday. If you still haven’t gotten … more

 View Poll Results: Are you rocking this rom?

Yeah!
 
33 Vote(s)
41.77%
Nope :C
 
19 Vote(s)
24.05%
No, but I'm switching to it soon!
 
27 Vote(s)
34.18%
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[ROM] [LP Beta 1] [5/5/2015] [5.1.1] PAC-man ROM - All in One - PA/CM/AOKP UPDATED

13th May 2015, 03:35 AM |#1661  
evilryry's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 358
 
More
Quote:
Originally Posted by THERAJ12

vzw build doesn't seem to have working cell/data service. no option to toggle between 3g/lte doesn't let you choose mobile data options

There's a ril problem in the build prop preventing it to work. Not sure why it's like that. Once it's changed and reboot it'll work. I fixed it for myself. Open build prop in text editor. Find this line


ro.telephony.ril_class=KlteRIL

The value will be different in the build prop. Change it to KlteRIL and reboot. Should be ok after that.

Sent from my Supercharged KT Powered S5
Last edited by evilryry; 13th May 2015 at 03:40 AM.
The Following User Says Thank You to evilryry For This Useful Post: [ View ]
 
 
14th May 2015, 02:10 AM |#1662  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by evilryry

There's a ril problem in the build prop preventing it to work. Not sure why it's like that. Once it's changed and reboot it'll work. I fixed it for myself. Open build prop in text editor. Find this line


ro.telephony.ril_class=KlteRIL

The value will be different in the build prop. Change it to KlteRIL and reboot. Should be ok after that.

Sent from my Supercharged KT Powered S5

that did it! thanks! I wonder if this will allow me to try roms for other builds like spr and usc or just klte
15th May 2015, 11:28 AM |#1663  
Member
Flag Partizánske
Thanks Meter: 12
 
More
Hi which gapps do i need for this rom.i tried several but i got always "google play service stopped" between setup the phone.
Please help me

Sent from my SM-G900F using XDA Free mobile app
15th May 2015, 08:03 PM |#1664  
techfanatic9's Avatar
Senior Member
Flag Vernon Hills, IL
Thanks Meter: 1,332
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by vemakohe

Hi which gapps do i need for this rom.i tried several but i got always "google play service stopped" between setup the phone.
Please help me

Sent from my SM-G900F using XDA Free mobile app

I'm also getting the same issue.
16th May 2015, 07:25 PM |#1665  
Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by techfanatic9

I'm also getting the same issue.

Might I suggest trying this ROM? http://forum.xda-developers.com/show....php?t=3107139

It's his work as well and you night be able to run it. Especially as he gas moved away from pacman.
I know that's bit really an answer. But best of luck!
The Following User Says Thank You to VivisClone For This Useful Post: [ View ]
16th May 2015, 08:53 PM |#1666  
techfanatic9's Avatar
Senior Member
Flag Vernon Hills, IL
Thanks Meter: 1,332
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by VivisClone

Might I suggest trying this ROM? http://forum.xda-developers.com/show....php?t=3107139

It's his work as well and you night be able to run it. Especially as he gas moved away from pacman.
I know that's bit really an answer. But best of luck!

Thanks, but I switched to CM12.1 nightlies.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes