Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,811,145 Members 45,516 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] need help with t3rom v2

Tip us?
 
kima09
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 37
Join Date: Jan 2014
Location: Aizawl
Default [Q] need help with t3rom v2

my phone is run with t3rom v2. there is no always and just once option to select app when opening file . it irritate me a lot when trying to use other launcher. i always need to select the laucher i want to use whenever i select home button.. any solution for this?

 
LahKeda
Old
#2  
LahKeda's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 121
Join Date: Jan 2014
Location: Mother of world
Quote:
Originally Posted by kima09 View Post
my phone is run with t3rom v2. there is no always and just once option to select app when opening file . it irritate me a lot when trying to use other launcher. i always need to select the laucher i want to use whenever i select home button.. any solution for this?

when you press home button select which launcher what you want to use and press always use ....
...ALWAYS BELIEVE IN YOUR SELF AND IN ME (LAHKEDA)...
 
monunj
Old
#3  
monunj's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 69
Join Date: Apr 2014
Location: Rewari
Go to setting in Xposed module'Complete Action Plus' nd change the settings as u wish.

Sent from my GT-S5282 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to monunj For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
T3snake
Old
#4  
T3snake's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 405
Posts: 868
Join Date: Dec 2013
Location: Vadodara
yep as monunj said
there is a checkbox in the app which lets u have the always option

Sent from my GT-S5282 using Tapatalk
Real Men(Contributors) Dont Need To Ask For Thanks. They will get it For a Job well Done
-T3Snake

GLtools 1.29 [Graphic Optimizer]
Own:
 
Samsung Galaxy Star - GT-S5282
Samsung Galaxy Tab 3 - SM-T211

My Work:
 
kima09
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 37
Join Date: Jan 2014
Location: Aizawl
Quote:
Originally Posted by monunj View Post
Go to setting in Xposed module'Complete Action Plus' nd change the settings as u wish.

Sent from my GT-S5282 using XDA Premium 4 mobile app
your answer save my day, thx to u so much..
 
marko976
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Jun 2014
 
monunj
Old
#7  
monunj's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 69
Join Date: Apr 2014
Location: Rewari
Welcome buddy

tHanKs do
NOT make it harder

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Stream Your Media Files with the New Version of Droid Sync Manager

Android is a Linux-based operating system, but this fact doesn’t put … more

Old but Gold Internet Browser is a Blast from the Past

A Web browser is one of these applications that we can’t live without. We useit … more

Real-World Battery Saving Tips for Android – XDA Developer TV

You need Real-World Battery Saving Tips for your Android device. Our … more

Android L Will Have Data Encryption Turned On by Default

Android L, once it is eventually released, will featuredata encryption turned on by … more