KDZ of Android 5.0.1 Captured for T-Mobile LG G3

T-Mobile US is yet to release the 20B Lollipop build for the LG G3. Luckily enough, you … more

Build Custom Stock Kernel with Linaro GCC 4.9.1

With this guide for Sony devices, you will learn how to build a kernel using the Linaro … more

What’s Your Biggest Reason for Not Owning an iPhone?

With XDA being a community of Android enthusiasts, it is not uncommon to see … more

“New Kernel” for OnePlus One

If you are hungry for a new kernel on your OnePlus One, XDA Senior Member jgcaap‘s … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] need help with t3rom v2

24th June 2014, 11:41 AM |#1  
OP Member
Flag Aizawl
Thanks Meter: 4
 
42 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
my phone is run with t3rom v2. there is no always and just once option to select app when opening file . it irritate me a lot when trying to use other launcher. i always need to select the laucher i want to use whenever i select home button.. any solution for this?

24th June 2014, 02:43 PM |#2  
LahKeda's Avatar
Senior Member
Mother of world
Thanks Meter: 20
 
188 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by kima09

my phone is run with t3rom v2. there is no always and just once option to select app when opening file . it irritate me a lot when trying to use other launcher. i always need to select the laucher i want to use whenever i select home button.. any solution for this?

when you press home button select which launcher what you want to use and press always use ....
24th June 2014, 03:58 PM |#3  
monunj's Avatar
Member
Flag Rewari
Thanks Meter: 9
 
75 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Go to setting in Xposed module'Complete Action Plus' nd change the settings as u wish.

Sent from my GT-S5282 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to monunj For This Useful Post: [ View ]
24th June 2014, 06:12 PM |#4  
T3snake's Avatar
Senior Member
Flag Vadodara
Thanks Meter: 609
 
1,068 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
yep as monunj said
there is a checkbox in the app which lets u have the always option

Sent from my GT-S5282 using Tapatalk
24th June 2014, 07:34 PM |#5  
OP Member
Flag Aizawl
Thanks Meter: 4
 
42 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by monunj

Go to setting in Xposed module'Complete Action Plus' nd change the settings as u wish.

Sent from my GT-S5282 using XDA Premium 4 mobile app

your answer save my day, thx to u so much..
24th June 2014, 09:52 PM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
16 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
25th June 2014, 02:39 AM |#7  
monunj's Avatar
Member
Flag Rewari
Thanks Meter: 9
 
75 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Welcome buddy

tHanKs do
NOT make it harder

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes