Make Calling Your Loved Ones Easier and Cheaper this Diwali

Diwali, or Deepawali as some Indians call it, is the pride and joy of Indian … more

Big Android BBQ 5.0 Recap – XDA TV

This fifth annual Big Android BBQ has come and gone. The speakers have spoke, the sponsors have … more

Microsoft to Counter “OK Google” with Bing Torque

When Microsoft is making apps for Android, users should be aware that something … more

Google Confirms “Android Lollipop Day” for November 3rd

A little over a week ago, Google announced the latest iteration of … more
Post Reply

[Q] any tricks to increase galaxy star ram ??????

OP khiwa

26th July 2014, 01:07 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
26th July 2014, 05:11 PM   |  #2  
LahKeda's Avatar
Senior Member
Mother of world
Thanks Meter: 16
 
124 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
No you can't
26th July 2014, 07:28 PM   |  #3  
akshaygalaxystarmod's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 304
 
202 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
No bro

Sent from my GT-S5282 using Tapatalk
27th July 2014, 07:11 AM   |  #4  
T3snake's Avatar
Senior Member
Flag Vadodara
Thanks Meter: 428
 
901 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by khiwa

U can only make good use of it
But cant increase

Sent from my GT-S5282 using Tapatalk
27th July 2014, 08:09 AM   |  #5  
utkarsh agarwal's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
133 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
i don't think you can make changes in processor or ram ....
28th July 2014, 10:56 AM   |  #6  
nikobellic121's Avatar
Member
Thanks Meter: 11
 
60 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
Try rhoesoft ram increaser it will increase ur ram for temporary time.

Sent from my GT-S5282 using XDA Premium 4 mobile app
29th July 2014, 12:23 PM   |  #7  
T3snake's Avatar
Senior Member
Flag Vadodara
Thanks Meter: 428
 
901 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by nikobellic121

Try rhoesoft ram increaser it will increase ur ram for temporary time.

Sent from my GT-S5282 using XDA Premium 4 mobile app

no it wont
it requires kernel support

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Galaxy Star Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank