FORUMS

A Helpful Guide to Music Streaming Services

With the launch of Apple Music, music streaming services have recently gained a lot of … more

An Inside Look at the Redesign of Business Calendar

The much-acclaimed calendar app, Business Calendar, underwent a major design … more

New Android One Device Dead On Arrival

Today, Google announced the second generation of Android One devices, with the new Lava Pixel … more

OnePlus 2 Leaked, Actually Prettier Than Expected

The OnePlus 2 launch event is mere hours away, and we have been treated to clear, … more

[Q] SM-T210R return stock

575 posts
Thanks Meter: 37
 
By Azerox, Senior Member on 13th July 2014, 08:57 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello,

What ROM do i need to flash with ODIN to go back to stock ROM?

http://www.sammobile.com/firmwares/1...ode=0#firmware

Im from Europe and i only see Canada and Cellular South.

Hope anyone can help me!

Thanks!
 
 
13th July 2014, 11:58 AM |#2  
Ripshock's Avatar
Senior Member
Flag Bayt Jala
Thanks Meter: 236
 
More
Yeah that's because sm-t210r is the us version of sm-t210 with ir blaster
13th July 2014, 01:03 PM |#3  
trazfer's Avatar
Senior Member
Flag Philippines
Thanks Meter: 100
 
More
Search t210 not t210r.

Sent from my SM-T210R using XDA Free mobile app
13th July 2014, 02:03 PM |#4  
Ripshock's Avatar
Senior Member
Flag Bayt Jala
Thanks Meter: 236
 
More
Quote:
Originally Posted by trazfer

Search t210 not t210r.

Sent from my SM-T210R using XDA Free mobile app

No man if he has sm-t210r and flash sm-t210 then he can't use ir blaster unless he will root it and you know next
14th July 2014, 01:05 AM |#5  
trazfer's Avatar
Senior Member
Flag Philippines
Thanks Meter: 100
 
More
Quote:
Originally Posted by Ripshock

No man if he has sm-t210r and flash sm-t210 then he can't use ir blaster unless he will root it and you know next

Yeah he has t210r and he is not in the us or canada. Thats very confusing.
I suggest he check his model. If its t210 because he said he is from europe then flash the t210 rom for europe.
If he has t210r, flash t210r rom either canada or cellular south. Bec it has european languages.

Sent from my SM-T210R using XDA Free mobile app
14th July 2014, 01:10 AM |#6  
Ripshock's Avatar
Senior Member
Flag Bayt Jala
Thanks Meter: 236
 
More
Quote:
Originally Posted by trazfer

Yeah he has t210r and he is not in the us or canada. Thats very confusing.
I suggest he check his model. If its t210 because he said he is from europe then flash the t210 rom for europe.
If he has t210r, flash t210r rom either canada or cellular south. Bec it has european languages.

Sent from my SM-T210R using XDA Free mobile app

Maybe he bought it via ebay
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes