Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,143 Members 53,967 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Tab 3 SM-T210 stuck in TWRP recovery

Tip us?
 
zach61797
Old
#11  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 137
Join Date: Oct 2013
Location: Waupaca, Wi
Quote:
Originally Posted by padeze View Post
Okay. So I redownloaded the rom that I had before I had the problem and reflashed it and it is still stuck in twrp.

Sent from my GT-I9300 using XDA Premium 4 mobile app
Try a different rom and you dont need to use a root app if you have custom recovery you can self root
 
padeze
Old
#12  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 11
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by zach61797 View Post
Try a different rom and you dont need to use a root app if you have custom recovery you can self root
Aha! That makes sense! Thanks again.

Sent from my GT-I9300 using XDA Premium 4 mobile app
 
zach61797
Old
#13  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 137
Join Date: Oct 2013
Location: Waupaca, Wi
Quote:
Originally Posted by padeze View Post
Aha! That makes sense! Thanks again.

Sent from my GT-I9300 using XDA Premium 4 mobile app
Yep anytime
 
LoVeRice
Old
#14  
LoVeRice's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 99
Posts: 611
Join Date: Mar 2011
Location: Manila
This happen to my t211 only way is to flash stock again thru odin :/
_________________________________
Right Thru My Tab S 8.4 (LTe)
 
emhps
Old
#15  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by LoVeRice View Post
This happen to my t211 only way is to flash stock again thru odin :/
I have the same problem on my T211, everytime I try to put a Custom Recovery it stuck on it.
I'm trying in the Malasyan rom, at the Italian one it worked fine btw.
 
zach61797
Old
#16  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 137
Join Date: Oct 2013
Location: Waupaca, Wi
Quote:
Originally Posted by emhps View Post
I have the same problem on my T211, everytime I try to put a Custom Recovery it stuck on it.
I'm trying in the Malasyan rom, at the Italian one it worked fine btw.
Where do i find the malasyan rom?
 
emhps
Old
#17  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by zach61797 View Post
Where do i find the malasyan rom?
> sammobile

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


MediaTek Continues Steps Towards Being Developer-Friendly

Not too long ago MediaTek was very closed off towards the mobile developer … more

Sony PS4 Remote Play Ported to All Android Devices

Im pretty sure that every informed gamer out there perked their ears up when Sony came out … more

Change Your Samsung Galaxy S2’s Dialer Background in Real Time

As with anything, if youve looked at something long enough, things can … more