Post Reply

[Reward] [Request] [CM 11 ROM] Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 (SM-T900)

3rd September 2014, 05:03 PM   |  #21  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
147 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by Shaheer

Hey!,

EDIT: Actually, I can't proceed till someone can make sure that Google Play downloads app properly. If it doesn't then I need to work on that before anything or it's going to cause major issues.

Google Play starts up fine, it's only when you try downloading it crashes since it can't find the internal SDcard. When I try following thr T-520-port thread it seems like it didn't work correctly until Valera1978 came out with a working boot.img...
4th September 2014, 05:53 PM   |  #22  
Shaheer's Avatar
Senior Member
Flag Richmond
Thanks Meter: 324
 
540 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by arcadia2uk

Google Play starts up fine, it's only when you try downloading it crashes since it can't find the internal SDcard. When I try following thr T-520-port thread it seems like it didn't work correctly until Valera1978 came out with a working boot.img...

Yeah, as I suspected. Can you please post the boot.img from the original rom like stock rom? That would be very helpful. Thank You!
The Following User Says Thank You to Shaheer For This Useful Post: [ View ]
4th September 2014, 07:07 PM   |  #23  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
147 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by Shaheer

Yeah, as I suspected. Can you please post the boot.img from the original rom like stock rom? That would be very helpful. Thank You!

Here's a link to the boot.img from THEDEVIOUS1's ProPlus V1 a stockbased D4 (US) touchwiz ROM 4.4.2.
A simple replace wont work, I've already tried.
Last edited by arcadia2uk; 4th September 2014 at 07:20 PM.
The Following User Says Thank You to arcadia2uk For This Useful Post: [ View ]
5th September 2014, 06:09 PM   |  #24  
Shaheer's Avatar
Senior Member
Flag Richmond
Thanks Meter: 324
 
540 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by arcadia2uk

Here's a link to the boot.img from THEDEVIOUS1's ProPlus V1 a stockbased D4 (US) touchwiz ROM 4.4.2.
A simple replace wont work, I've already tried.

Hey,

Sorry for the late response. I've been doing other things too.
Anyway creating the new thread right now and uploading R3 with Google Play Fix thanks to @Valera1978 and other fixes as well.

In the meantime here is the link for R3: https://drive.google.com/file/d/0B5k...it?usp=sharing

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------

Official Thread here: http://forum.xda-developers.com/gala...-t900-t2868436
The Following User Says Thank You to Shaheer For This Useful Post: [ View ]
5th September 2014, 07:55 PM   |  #25  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
147 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by Shaheer

Hey,

Sorry for the late response. I've been doing other things too.
Anyway creating the new thread right now and uploading R3 with Google Play Fix thanks to @Valera1978 and other fixes as well.

In the meantime here is the link for R3: https://drive.google.com/file/d/0B5k...it?usp=sharing

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------

Official Thread here: http://forum.xda-developers.com/gala...-t900-t2868436

I just did a run-through on the R3 release, and most obvious things are solved. More detailed notes in the new thread. Great job!
The Following User Says Thank You to arcadia2uk For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Tab Pro 12.2, 10.1, 8.4 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank