FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Cf-Autoroot T800 on TAB s 10.5 Battery Issue

15th August 2014, 02:42 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi all I am new to this forum can you guys help me I successfully done the rooting on my tab s 10.5 using ][Port] Cf-Autoroot T800 however my battery is taking longer than usual to charge. Also when I connect via USB to computer I get a red cross symbol on battery. Any Idea how I can fix it happened after rooting? I have resetted my firmware back to original also knox has been tripped. I did not have battery problem before this rooting thanks
 
 
15th August 2014, 04:03 PM |#2  
mitchellvii's Avatar
Senior Member
Flag Charlotte, NC
Thanks Meter: 1,357
 
More
Quote:
Originally Posted by slime786

Hi all I am new to this forum can you guys help me I successfully done the rooting on my tab s 10.5 using ][Port] Cf-Autoroot T800 however my battery is taking longer than usual to charge. Also when I connect via USB to computer I get a red cross symbol on battery. Any Idea how I can fix it happened after rooting? I have resetted my firmware back to original also knox has been tripped. I did not have battery problem before this rooting thanks

Your computer will not recharge this tablet and never has (unless your USB port is hacked to output higher amps). Have to use wall plug. Rooting should have no effect on charging times. Rooting trips Knox. I believe it says that in the rooting thread.

Sent from my SM-T700
Last edited by mitchellvii; 15th August 2014 at 04:06 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes