Consolidated GApps Central

Following the retirement of Paranoid Android GApps Provider TKruzze and subsequent deletion of … more

Samsung Galaxy S4 I9505 Receives CyanogenMod 12.1

Released in 2013, the Samsung Galaxy S4 I9505 is the quad-core Snapdragon … more

Sunday Debate: Corporate Cyanogen Good for Android?

Join us in a fun Sunday Debate on Cyanogen Inc. Come with your opinions and feel … more

AOSP Lollipop 5.1.0 for LG Optimus 4X HD

One of the main rivals of the legendary Samsung Galaxy SIII, the LG Optimus 4X HD has received … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Screen Mirroring Issue On SM-T700

23rd August 2014, 10:15 AM   |  #11  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
147 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Lightbulb reinstall stock recovery
SM-T705, cf-autoroot, TWRP

After restoring (with Flashify or ADB/dd Methode) stock recovery (still rooted, but of course loosing TWRP) screen mirroring works for me. I even restored TWRP and it still works.
In Odin Mode (Power & Vol- & Home) I see now:
Samsung Official
Custom
Knox 1

But when you boot into TWRP recovery you will loose it again, as status goes to
Custom
Custom
Knox 1
Last edited by gggg; 23rd August 2014 at 10:47 AM.
10th October 2014, 06:50 PM   |  #12  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
10 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by senel

Hi,

I am having same problems. Running stock rooted ROM with stock recovery.

Anybody found solution?

EDIT:
I tried to find and replace patched library in /system/lib and there is no such library on SM-T700 device :-/

EDIT2:
I found a solution!!!

1) run Terminal Emulator and type:

Code:
su -c setprop wlan.wfd.hdcp disable
(will work immediately; won't stick between reboots!), OR...

2) edit /system/build.prop file with any root file manager/text editor and add a line (no matter where):
Code:
Code:
wlan.wfd.hdcp=disable
(will work only after reboot; will stick between reboots).

source: http://forum.xda-developers.com/show...2&postcount=16

Works on Galaxy Tab S 8.4 but it's little bit laggy (compared to Miracast on BB Q10).

I had the same issue

Many thanks for posting this, it worked a treat for me.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes