Post Reply

[JB_Style][Gradient][Statusbar][All_Rom]

OP RK.Haldar

1st September 2014, 08:39 AM   |  #1  
OP Member
Flag navi mumbai - nerul
Thanks Meter: 37
 
60 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
Hii Guys....

I'M PROUDLY PRESENT

JB STYLE GRADIENT STATUSBAR FOR YOUR LOVELY GALAXY Y DUOS

HEAR WE GO

THIS JB STYLE GRADIENT STATUSBAR WORKS ON ALL CUSTOM AND STOCK ROM

TESTED ON

GALAXY ULTIMATE
JBROM BETA
SLIMKAT
BOYZ
AND STOCK DXMD1

DOWNLOAD LINK :- https://www.dropbox.com/s/zl17iwo7e2...dient.zip?dl=0

HOW TO FLASH?

- ENTER CWM

- INSTALL ZIP FROM SD CARD

- FLASH THE ZIP

- REBOOT

- ENJOY


[Thanks to Muhammad Aliansyah For making this UI]


DON'T FORGET TO HIT THANKS IF U LIKE
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SC20140901-115015.png
Views:	1291
Size:	50.8 KB
ID:	2920273   Click image for larger version

Name:	SC20140901-115025.png
Views:	1334
Size:	28.5 KB
ID:	2920274  
Last edited by RK.Haldar; 1st September 2014 at 08:44 AM.
The Following 5 Users Say Thank You to RK.Haldar For This Useful Post: [ View ]
1st September 2014, 10:59 AM   |  #2  
mudassarm's Avatar
Member
Thanks Meter: 1
 
38 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
nice work bro....
1st September 2014, 05:42 PM   |  #3  
OP Member
Flag navi mumbai - nerul
Thanks Meter: 37
 
60 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
thanks bro
2nd September 2014, 06:54 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 3
 
71 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
perfectly working in stock DDMF4 .....
2nd September 2014, 09:18 PM   |  #5  
killoid's Avatar
Senior Member
Flag 23.7000 N, 90.3750 E
Thanks Meter: 346
 
1,072 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
@RK.Haldar does it work on stock odexed rom? or do i need deodexed rom?
3rd September 2014, 06:38 AM   |  #6  
OP Member
Flag navi mumbai - nerul
Thanks Meter: 37
 
60 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
deodexed
The Following User Says Thank You to RK.Haldar For This Useful Post: [ View ]
3rd September 2014, 03:09 PM   |  #7  
killoid's Avatar
Senior Member
Flag 23.7000 N, 90.3750 E
Thanks Meter: 346
 
1,072 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
@RK.Haldar can u add potato statusbar mod in the next update plz? & does it support swipe to remove?

another ques,how can i remove the sim1 & sim2 toggling portion from the status bar? if u know,let me know plz.
6th September 2014, 12:39 PM   |  #8  
killoid's Avatar
Senior Member
Flag 23.7000 N, 90.3750 E
Thanks Meter: 346
 
1,072 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
@RK.Haldar how do i choose sim 1 or sim 2? & how do i arrange the toggles? i don't see a quickpanel settings app,do i have to insatll one manually?
Last edited by killoid; 6th September 2014 at 12:47 PM.
6th September 2014, 05:15 PM   |  #9  
OP Member
Flag navi mumbai - nerul
Thanks Meter: 37
 
60 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
swipe the brightness bar for sim toggles
and you need to install quickpannel.apk for manage toggles
The Following User Says Thank You to RK.Haldar For This Useful Post: [ View ]
8th September 2014, 08:37 AM   |  #10  
killoid's Avatar
Senior Member
Flag 23.7000 N, 90.3750 E
Thanks Meter: 346
 
1,072 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
@RK.Haldar systemui force closes when i swipe to remove notifications & when i connect usb cable. did u test these?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes