Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,468 Members 37,617 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Boot animation not working.

Tip us?
 
CryNeo_330
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jun 2014
Exclamation [Q] Boot animation not working.

Hello!
At the beginning, I would like to apologize for my not very good English.
Today I wanted to change the boot boot animation animacje.Gdy I uploaded it display the 'standard animations. The system that I have is: Hyperion 9 Final bulid + Update 1
 
marcussmith2626
Old
#2  
marcussmith2626's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,399
Posts: 4,439
Join Date: Jul 2012
Location: London
Dont really understand your problem but I will assume you are trying to install a custom boot animation on a custom rom and its not working


Well on some custom roms they havent enabled custom boot animations so you have to first enable that

first download the Custom Boot Animation Enabler
Flash it in cwm with system mounted

This will enable custom boot animations
You then flash a custom boot animation zip in cwm with system mounted

or push bootanimation.zip to system/media and set perm to rw-r-r
Also if you want audio push your poweron.ogg to system/etc and set perm to rw-r-r

My Work And Threads For Galaxy Y GT-S5360


My PM is not a Question & Answer thread - Dont treat it as such!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes