Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Fight the Heat and Conserve Battery with EaseUS Coolphone

Memory hungry Android applications are often responsible for making our device … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] issues with Runtastic

OP newshades

8th July 2014, 11:11 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag statesville
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
Hello,

I dont post much so yell at me if you need to.

https://www.runtastic.com/en/apps/runtastic

I have runtatstic pro and I have installed it in samsung apps store.

when I go to open runtastic pro on Neo it opens splash screen and opens runtastic on phone but does not advance any farther.

I have contacted runtastic support and its pretty much a dead end.

Can anyone help on this or can confirm its working on the gear 2 neo?



http://www.downloadtizenapps.com/201...l#.U7xbz_mwKCo



Phone Note 3 KitkatKiller rom v2. Android 4.4.2
Gear manager Version
2.1.14062401
Unknown sources checked

gear 2 neo
software R381xxu0bne5

On a side note I can open Trainr, Gear2cam, Hotbit, and others just fine.



9th July 2014, 11:40 AM   |  #2  
dominoid's Avatar
Member
Flag Plymouth
Thanks Meter: 3
 
69 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
Do you have runtastic or runtastic pro on your phone?
I've successfully logged runs with it in a g2 neo, doesn't use the inbuilt heart rate though so I had to use the in built running app in the background as well but you can start that and then switch to runtastic and it keeps track in the background

Sent from my GT-I9505 using XDA Free mobile app
9th July 2014, 02:49 PM   |  #3  
OP Junior Member
Flag statesville
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
Yes i have Runtastic Pro 5.0 installed
9th July 2014, 04:21 PM   |  #4  
dominoid's Avatar
Member
Flag Plymouth
Thanks Meter: 3
 
69 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
Not sure why it wouldn't work then, the only difference between your setup and mine is the phone. Maybe something to do with a non stock rom? But seems strange that it's only one app.

Sent from my GT-I9505 using XDA Free mobile app
9th July 2014, 05:10 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Conversano
Thanks Meter: 11
 
112 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by dominoid

Not sure why it wouldn't work then, the only difference between your setup and mine is the phone. Maybe something to do with a non stock rom? But seems strange that it's only one app.

Sent from my GT-I9505 using XDA Free mobile app

from what i know, the app doesn't work. I've tried it with my g2neo + s3 and I got the same: stuck at logo on g2 and app started on s3. This happens to all (or almost) who have tried it
The Following User Says Thank You to lorenzo_btbw For This Useful Post: [ View ]
9th July 2014, 06:15 PM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 8
 
39 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Runtastic pro mountain bike work just fine on my gear 2 neo

Sent from my XT1028 using XDA Premium 4 mobile app
11th July 2014, 03:05 PM   |  #7  
Senior Member
Flag Conversano
Thanks Meter: 11
 
112 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by inwisso

Runtastic pro mountain bike work just fine on my gear 2 neo

Sent from my XT1028 using XDA Premium 4 mobile app

how do you start runtastic mtb if the gear2 app is for runtastic pro?
thank you
11th July 2014, 04:41 PM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 8
 
39 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by lorenzo_btbw

how do you start runtastic mtb if the gear2 app is for runtastic pro?
thank you

When I click on the app on my Swatch ⌚ immediately my phone shows a dialogue : which app I should open and they choose mountain bike 🚲 I noticed and that's the normal runtastic app doesn't work but in other hand the mountain bike work perfectly I wish they can enter grades the heart rate monitor sensor with this app

Sent from my XT1028 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to inwisso For This Useful Post: [ View ]
15th July 2014, 01:17 PM   |  #9  
Senior Member
Flag Conversano
Thanks Meter: 11
 
112 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
I've read the samsung version app (4.5.4) works! But I've bought it on playstore, so I've the 5.1.2... Can someone share the 4.5.4? thank you

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes