Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,143 Members 54,615 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

pairing via bluetooth with no sim

Tip us?
 
ex-28
Old
#1  
ex-28's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 80
Posts: 956
Join Date: Jul 2011
Location: Winnipeg
Default pairing via bluetooth with no sim

wondering what difference is running the watch via Bluetooth and running it sim card , aside of course the fact that you don't need to have your phone within proximity.
Phone: Samsung Galaxy S5 G900W8 (rogers)
Model:SM-G900W8
Android Version:4.4.2
Baseband Version: G900W8VLU1ANF3
Kernal: 3.4.0-1947824
Build: Omega V7.0 - XXU1ANG2
Launcher: Apex Launcher Pro

XDA-dev Is My Daily Newspaper !


 
ex-28
Old
#2  
ex-28's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 80
Posts: 956
Join Date: Jul 2011
Location: Winnipeg
also wondering how this would work with a sim card when you leave your phone at home , does the sim have the same phone number as your current cell number ? kinda weird almost like a cloned sim card no ?
Phone: Samsung Galaxy S5 G900W8 (rogers)
Model:SM-G900W8
Android Version:4.4.2
Baseband Version: G900W8VLU1ANF3
Kernal: 3.4.0-1947824
Build: Omega V7.0 - XXU1ANG2
Launcher: Apex Launcher Pro

XDA-dev Is My Daily Newspaper !


 
b.huss2
Old
#3  
b.huss2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 393
Posts: 895
Join Date: Dec 2010
Location: Greenville
Quote:
Originally Posted by ex-28 View Post
also wondering how this would work with a sim card when you leave your phone at home , does the sim have the same phone number as your current cell number ? kinda weird almost like a cloned sim card no ?
I was kinda wondering about how that works myself. I wouldn't want another line or number for my watch, but an extension of my phone. One number, 2 devices, is that possible?
 
Shoulon
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 222
Posts: 1,891
Join Date: Apr 2008
Location: Venice, California
Quote:
Originally Posted by b.huss2 View Post
I was kinda wondering about how that works myself. I wouldn't want another line or number for my watch, but an extension of my phone. One number, 2 devices, is that possible?
I'd like to know this also. I'd imagine it'll belike the PS Vita. Use a simcard for 3G Data only.
Are you new to XDA? Have a Question? Watch this video!
If I have helped you in anyway or anyone else for that matter. Click that thanks button!
 
sohebq
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 534
Posts: 2,912
Join Date: Aug 2011
Location: RAWALPINDI
Quote:
Originally Posted by b.huss2 View Post
I was kinda wondering about how that works myself. I wouldn't want another line or number for my watch, but an extension of my phone. One number, 2 devices, is that possible?
It depends on your carrier if it allows, 1 number on2 devices is quite possible.

Sent from Galaxy Note 3 (The beauty & beast)
 
johnboywilson
Old
#6  
johnboywilson's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 316
Join Date: Jun 2007
Location: Leeds
Id also like to know how this works too. I would love it to use the same number as my phone.
Current Phones: HTC One, S3, SE Xperia X10i.
Current Tablet: Nexus 7
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes