Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Hi guys please help me to root my phone.

OP jaspreetlucky

30th August 2014, 02:19 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
I'm using micromax doodle 3 ..recently updated

Sent from my Micromax A102 using XDA Free mobile app
30th August 2014, 04:37 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
i dont own one, but this links may help you:

http://androidxda.com/root-micromax-...anvas-doodle-3
http://www.skyneel.com/2014/05/root-...ithout-PC.html
http://forum.xda-developers.com/chef...t-cwm-t2804833

please note that i dont own that phone, i just googled it.
30th August 2014, 07:06 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: May 2014
You may not be the first one with micromax doodle 3. There are responses in Google search. You are lucky as your mane says :P
31st August 2014, 07:47 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Hi I tried using framaroot but I m getting a error 9

Sent from my Micromax A102 using XDA Free mobile app
2nd September 2014, 01:39 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Quote:
Originally Posted by jaspreetlucky

Hi I tried using framaroot but I m getting a error 9

Sent from my Micromax A102 using XDA Free mobile app

Does towel root and then installing SuperSU before rebooting not work?
3rd September 2014, 10:34 AM   |  #6  
sachoosaini's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 113
 
558 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
Search online kingoroot on Google...may be it could help you. But first install your USB drivers.

Sent from my HTC Wildfire using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes