Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,576 Members 38,319 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Aptoide no connection

Tip us?
 
TarnaBar
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 3
Join Date: Sep 2014
Unhappy [Q] Aptoide no connection

Guys can anyone tell me how to make aptoide work ?
I just installed it but I can't download any app ... whenever I try to install it it says no connection , tough it first searches for it and it also find it.
Even on the main page where there are the most rated apps it download all data and other stuff but when I select an app *boom* it says I have no connection ( funny tough i'm on my home wifi) . I don't know what to do ... messed up with some folder permission as I've a read a guide on google but still it dosen't work ... any idea ? by the way every update that aptoide offers me goes just fine it downloads it without saying nothing about connection.
 
anonymou$
Old
#2  
anonymou$'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 47
Posts: 103
Join Date: Feb 2014
Location: Chennai
Quote:
Originally Posted by TarnaBar View Post
Guys can anyone tell me how to make aptoide work ?
I just installed it but I can't download any app ... whenever I try to install it it says no connection , tough it first searches for it and it also find it.
Even on the main page where there are the most rated apps it download all data and other stuff but when I select an app *boom* it says I have no connection ( funny tough i'm on my home wifi) . I don't know what to do ... messed up with some folder permission as I've a read a guide on google but still it dosen't work ... any idea ? by the way every update that aptoide offers me goes just fine it downloads it without saying nothing about connection.
download the most recent version from their site nd install it again
it might work

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to anonymou$ For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
TarnaBar
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 3
Join Date: Sep 2014
Exclamation No luck

Quote:
Originally Posted by anonymou$ View Post
download the most recent version from their site nd install it again
it might work

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
It dosen't work .-. allready have the latest version of aptoide.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-09-01-19-04-28.png
Views:	10
Size:	39.0 KB
ID:	2920811  
 
anonymou$
Old
(Last edited by anonymou$; 1st September 2014 at 06:22 PM.)
#4  
anonymou$'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 47
Posts: 103
Join Date: Feb 2014
Location: Chennai
Quote:
Originally Posted by TarnaBar View Post
It dosen't work .-. allready have the latest version of aptoide.
have u tried reinstalling it?
edit.....
Make sure you've cleared the cache and data of both the Google Play store app and the download manager.
edit......
If nothing works do wat dis guy did
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=51474119
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to anonymou$ For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
TarnaBar
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 3
Join Date: Sep 2014
Wink Done

Quote:
Originally Posted by anonymou$ View Post
have u tried reinstalling it?
edit.....
Make sure you've cleared the cache and data of both the Google Play store app and the download manager.
edit......
If nothing works do wat dis guy did
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=51474119
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Played a bit with the delvin cache and bootlooped the phone , wiped it and now aptoide works .
The Following User Says Thank You to TarnaBar For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
anonymou$
Old
#6  
anonymou$'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 47
Posts: 103
Join Date: Feb 2014
Location: Chennai
Quote:
Originally Posted by TarnaBar View Post
Played a bit with the delvin cache and bootlooped the phone , wiped it and now aptoide works .
u shouldn't touch dalvik cache its not advised for.
I told u too delete normal cache frm task manager or app manager
anyway since it works nw its k.
but frm nxt tim onward pls dont do such daring things.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
 
KkdGab
Old
#7  
KkdGab's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 176
Join Date: Jun 2014
Location: Auckland
Quote:
Originally Posted by TarnaBar View Post
Played a bit with the delvin cache and bootlooped the phone , wiped it and now aptoide works .
Good on you for fixing it, but don't use it as an alternative to download free apps
Part of my sig is blurred, it was intentional
 
"What would be the purpose of fishing for thanks? Having one thank you as opposed to 10,000 makes no difference does it? It's just an ego thing I suppose. I don't and have never focused on someone's thank meter to judge their expertise and knowledge." - edfunkycold
My Device
 
Huawei Ascend Y210-0100
ROM:ics rom v1 by A&A
CWM 5.0.2.8
ALWAYS use Quote me or use @KkdGab if you want your reply to be heard

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes