Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,254 Members 35,905 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Karbonn a1+ bootloop problem

Tip us?
 
parthrocking25
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jul 2014
Default [Q] Karbonn a1+ bootloop problem

Well, guys i m new to xda and android rooting n all things...
Coming to the topic

I rooted my karbonn a1+ few days ago and installed a ROM successfully. Every thing was working fine till now...
But suddenly it happened to switch off and now every time i try to switch it on it gets stucked on boot logo for abt 10 sec. followed by black and white screen and it gets turn off.....
I tried installing 3-4 ROMS from above links but no success.....Plzz help me as I am stuck in this fr quite a long n nt able to find a way out.....
 
Hell_X
Old
#2  
Hell_X's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 36
Posts: 159
Join Date: Nov 2012
Location: Android :D

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by parthrocking25 View Post
Well, guys i m new to xda and android rooting n all things...
Coming to the topic

I rooted my karbonn a1+ few days ago and installed a ROM successfully. Every thing was working fine till now...
But suddenly it happened to switch off and now every time i try to switch it on it gets stucked on boot logo for abt 10 sec. followed by black and white screen and it gets turn off.....
I tried installing 3-4 ROMS from above links but no success.....Plzz help me as I am stuck in this fr quite a long n nt able to find a way out.....
if you have rom dump than flash it

Sent from my A2 using XDA Free mobile app
My Work:

Quote:
Visit My Small Blog :
www.Qhub.tk
 
parthrocking25
Old
(Last edited by parthrocking25; 11th July 2014 at 07:56 AM.)
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by Hell_X View Post
if you have rom dump than flash it

Sent from my A2 using XDA Free mobile app

well bro as i said i tried all the roms mentioned in this link..

http://forum.xda-developers.com/show...ang.org/start/

but no success....every time it gets turn off even after i flash new ROMS..i m not able to understand whts going wrong wid ma phn

H/W : V3.0.0
S/W: V2.0.5
OS: Gingerbread(2.3.6)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes