Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,727 Members 52,262 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Note 3 problem

Tip us?
 
Ozzon77
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jul 2014
Default Note 3 problem

So i rooted my phone with towel root and went ok until i used andromizer and tweeked the density of the phone.I tried tweeking the density back were it was but nothing.I also done a factory reset and the problem is still there.I have this problem with the dialer, with dolphin browser and with some popups that are smaller.Anyone have an idea what should i do?Im not a experienced user.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2014-07-12-12-29-25[1].jpg
Views:	9
Size:	95.1 KB
ID:	2847125   Click image for larger version

Name:	2014-07-12-12-29-51[1].jpg
Views:	10
Size:	81.3 KB
ID:	2847126  
 
Paget96
Old
#2  
Paget96's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 158
Posts: 632
Join Date: Oct 2013
Location: Krusevac
Quote:
Originally Posted by Ozzon77 View Post
So i rooted my phone with towel root and went ok until i used andromizer and tweeked the density of the phone.I tried tweeking the density back were it was but nothing.I also done a factory reset and the problem is still there.I have this problem with the dialer, with dolphin browser and with some popups that are smaller.Anyone have an idea what should i do?Im not a experienced user.
go to build.prop with file manager( with ROOT access)
build prop is in /system/
and find line ro.sf.lcd_density=
and enter your screen DPI
Dont forget to hit thanks

My threads:
[TWEAKS][build.prop] Performance/Battery for LG's
ALL ROMs FOR GALAXY ACE PLUS
[ROM]Pagebread v1.0 ROM (2.3.6)
✪✪Ace Plus Benchmark✪✪
My devices:
LG L7 P705 - CURRENT
Samsung Galaxy Ace Plus S7500 - SOLD
Samsung Galaxy Mini S5570 - SOLD
 
pushkardua
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 226
Join Date: Apr 2012
Location: Delhi
Quote:
Originally Posted by Ozzon77 View Post
So i rooted my phone with towel root and went ok until i used andromizer and tweeked the density of the phone.I tried tweeking the density back were it was but nothing.I also done a factory reset and the problem is still there.I have this problem with the dialer, with dolphin browser and with some popups that are smaller.Anyone have an idea what should i do?Im not a experienced user.
follow the above comment and search for default dpi for your phone
Please Subscribe to MY YOUTUBE CHANNEL
if i helped you
This Would Take You Only a Second But CAn Help Me ALOT!

AWESOME ANDROID LIFE HACKS AND TRICKS

http://www.androidclaus.com/

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes