Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] About ZTE v793

OP n1ck018

24th February 2014, 03:33 AM   |  #1  
n1ck018's Avatar
OP Senior Member
Flag Pasig
Thanks Meter: 18
 
222 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
hi.

I accidentally flash a Diff. kind of recovery.img in my ZTE v793 using MobileUncle Tools.
Now when i want to go to my recovery. its only stock in ZTE logo.
I already try the correct recovery.img in my phone. But the problem still there.
Ive stock in ZTE logo.

What should i do?
Please help
6th April 2014, 05:09 AM   |  #2  
jccultima's Avatar
Junior Member
Flag Pasig
Thanks Meter: 4
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Hmmm..
Quote:
Originally Posted by n1ck018

hi.

I accidentally flash a Diff. kind of recovery.img in my ZTE v793 using MobileUncle Tools.
Now when i want to go to my recovery. its only stock in ZTE logo.
I already try the correct recovery.img in my phone. But the problem still there.
Ive stock in ZTE logo.

What should i do?
Please help

Hmm... i think you should re-flash your original or custom recovery using SP Flash Tool
23rd August 2014, 01:38 PM   |  #3  
[V]endetta's Avatar
Senior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 24
 
284 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by jccultima

Hmm... i think you should re-flash your original or custom recovery using SP Flash Tool

different question...u know where i can download stock rom for this model?

the one posted by jhliue not working for me...stuck at zte logo...and sometime, go into cwm mode...not the phone interface

---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------

Quote:
Originally Posted by n1ck018

hi.

I accidentally flash a Diff. kind of recovery.img in my ZTE v793 using MobileUncle Tools.
Now when i want to go to my recovery. its only stock in ZTE logo.
I already try the correct recovery.img in my phone. But the problem still there.
Ive stock in ZTE logo.

What should i do?
Please help

can help me upload your stock rom?not sure if its compatible with malaysia v793 DiGi
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes