Hi Locker to Help You With Lockscreen Headache

The lockscreen is a part of the OS that we see hundreds of times every day, whether … more

Must Have App Review: Spider Squisher Pro Extreme

Here on XDA TV we have a series we like to call Must Have Apps. These are apps that we … more

OnePlus DR-1 Quadcopter Drone Available for Purchase

OnePlus has been teasing a new product for a while now, hailing it as a … more

KDZ of Android 5.0.1 Captured for T-Mobile LG G3

T-Mobile US is yet to release the 20B Lollipop build for the LG G3. Luckily enough, you … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Root Zenfone 5 / Xposed on Zenfone 5

15th July 2014, 03:44 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Hi,

I just bought the Zenfone 5 from Asus (bought in India). The model number is ASUS_T00J.

I need help/directions on rooting. The only reason I am rooting my phone is to be able to run the Xposed modules..So if theres a way to do that without rooting, that would be perfect.

Thanks!
~Nick
23rd July 2014, 05:48 PM |#2  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 269
 
1,249 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
This video shows how to root zenfone
https://www.youtube.com/watch?v=KCU0jXZvEtU

there is link to download the apk below the video.
27th July 2014, 10:58 AM |#3  
megaancient's Avatar
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 15
 
147 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Did the root work?

Sent from my ASUS_T00J using XDA Premium 4 mobile app
Last edited by megaancient; 30th July 2014 at 07:24 PM.
7th August 2014, 05:43 PM |#4  
Junior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 5
 
13 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by megaancient

Did the root work?

Sent from my ASUS_T00J using XDA Premium 4 mobile app

Yes, this root method works. But make sure you have disabled your wifi/data connections before rooting.
15th September 2014, 06:45 AM |#5  
Kunal.Kene.1797's Avatar
Senior Member
Flag Nagpur
Thanks Meter: 523
 
356 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by mprithwish

Yes, this root method works. But make sure you have disabled your wifi/data connections before rooting.

What can go wrong?
15th September 2014, 09:32 AM |#6  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 269
 
1,249 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by Kunal.Kene.1797

What can go wrong?

The root might fail & the phone will loop in demo mode over n over again.
17th September 2014, 06:51 AM |#7  
Kunal.Kene.1797's Avatar
Senior Member
Flag Nagpur
Thanks Meter: 523
 
356 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by sgsI9003

The root might fail & the phone will loop in demo mode over n over again.

hehe okhe thx for the Headsup!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes