Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Settings>developer doesn't show

OP Rosandromeda

10th July 2014, 10:38 AM   |  #1  
Rosandromeda's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Hi I have a i9001, i recently flashed cm11 kitkat, but the developer option is not in settings. It was there last time i flashed but than i had to downgrade for barclays pimgit and re-flashed kitkat. Any idea? Do i need to re flash krit-krat or install something else? Ta

Sent from my GT-I9001 using XDA Free mobile app
10th July 2014, 02:04 PM   |  #2  
Rosandromeda's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Ok it'easy all you have to do is go to Settings>About Phone, scroll down until you see Built Number, tap that phuker 7 times until it says "you are a phuking developer"! Then the Developer Option will magically show pop! Kids stuff but very funny...hope this help! Give me kudos!

Sent from my GT-I9001 using XDA Free mobile app
10th July 2014, 02:56 PM   |  #3  
Paget96's Avatar
Senior Member
Flag Krusevac
Thanks Meter: 333
 
963 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by Rosandromeda

Hi I have a i9001, i recently flashed cm11 kitkat, but the developer option is not in settings. It was there last time i flashed but than i had to downgrade for barclays pimgit and re-flashed kitkat. Any idea? Do i need to re flash krit-krat or install something else? Ta

Sent from my GT-I9001 using XDA Free mobile app

if this dont show to you,simply download https://play.google.com/store/apps/d...eloper_options
10th July 2014, 02:58 PM   |  #4  
Rosandromeda's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
No thanks i just tapped the built number and it popped up.

Sent from my GT-I9001 using XDA Free mobile app
10th July 2014, 02:59 PM   |  #5  
Paget96's Avatar
Senior Member
Flag Krusevac
Thanks Meter: 333
 
963 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by Rosandromeda

No thanks i just tapped the built number and it popped up.

Sent from my GT-I9001 using XDA Free mobile app

ok
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes