Get Your XDA 2015 Custom Avatar and Signature Images Here

As stated in our motto, XDA Developer is for developers, by developers. The … more

Pin Your Photos on Android Lollipop with Photo Pinner

In the last few weeks,we have been talking quite a bit about Android 5.0 Lollipop. This … more

Samsung Galaxy Note Edge Hands On – XDA TV

Perhaps one of the more peculiar announcements this year was the curved edge-screened … more

Nova Launcher Update Brings Lollipop Functionality and Feel

One of the most popular third party launcher on Android, Nova Launcher, has just … more
Post Reply

[Q] Youtube on ported CM 11 on i9070 is not working

OP GoodVibesCba

12th September 2014, 10:48 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
First of all, I swear I already searched for the thread on the forum and I didn't find the trouble.

The problem: the Youtube app is not working on CM 11 ported on i9070. I go to the app, it loads, I search for a video, results are shown, I open one of the videos, and when loading, prompt: There was a problem in the reproduction. Tap and try again.

The ROM is working excellent! I love it, and I just realized that I hate touchwiz and jelly bean. The ROM works fluidly, has no lags, I love it. Thats the only trouble I had.

As I said my phone is the samsung galaxy s advance (i9070), and I flash the CM 11 from Team Canjica. The kernel version (I don't know if it is the same on every ported ROM) is 3.0.101-CM-gf4e9100.

I thank everybody (especially Team Canjica) and I apologize for my English.

Greetings GVC
13th September 2014, 06:18 AM   |  #2  
rex28818's Avatar
Senior Member
Flag Virgo Supercluster
Thanks Meter: 37
 
144 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Try downloading gapps for cm11 and flash via recovery... and I think you are good yo go...
13th September 2014, 05:51 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Quote:
Originally Posted by rex28818

Try downloading gapps for cm11 and flash via recovery... and I think you are good yo go...

No, that's not the problem. I had flashed gapps right after flashing CM11.
14th September 2014, 08:41 AM   |  #4  
Arch9's Avatar
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 137
 
325 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
try uninstall it from system with titanium backup or something like that, and try install from google play
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Questions and Answers by ThreadRank