Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

At my wits end...

OP trent083

2nd August 2014, 12:15 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
25 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Flashed a new ROM on my galaxy s4, works great, get great signal and all...just one problem, cannot watch YouTube or any Facebook/browser based videos, sound comes through but the pictures are half black half grey.

Tried clearing caches and reinstalling ROMs to no avail, and I can't seem to find much on the issue...any ideas?
2nd August 2014, 11:50 PM   |  #2  
TechMinerUK's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
319 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by trent083

Flashed a new ROM on my galaxy s4, works great, get great signal and all...just one problem, cannot watch YouTube or any Facebook/browser based videos, sound comes through but the pictures are half black half grey.

Tried clearing caches and reinstalling ROMs to no avail, and I can't seem to find much on the issue...any ideas?

Sounds like an issue within the ROM, are you using a nightly or a snapshot/stable build. If you're using a nightly I would advise switching to a snapshot/stable build if you want to use it as your daily driver as nightlys are unpredictable
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes