Post Reply

[Q] Xperia Z stuck on black screen after sony logo

OP tpranay

2nd August 2014, 08:30 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
ok,so i am using xperia Z for long time...updated it to official 4.4.2 (kitkat) i wanted to flash PureX audio on it to increase the speaker volume..!! so..i rooted it thorugh towel root app on playstore..!! and confirmed that its rooted through root checker...but was not able to enter custom recovery mode...so i downloaded some app for entering custom recovery and flash purex from sd card...then when i entered recovery mode and installed the purex n rebooted the phone....the phone started restarting from that purple screen on 4.4.2...then again i entered custom recovery and cleared the cache...but it did not helped me....then once again i entered recovery mode...i cleared dalvik cache....factory data...and 2-3 more options were there..and i cleared each and everything...i guess i cleared its OS too..!!...but then when i chose to reboot the device...there was a message saying your device is not rooted..."do u wish to root it"...i chose NO..!! n den it restarted saying no OS installed..!! n now when m trying to restart it...the sony logo comes up...den the black screen..!! i am not able to switch it off..!! until the battery is drained..!! pls help me..!! :'(
2nd August 2014, 09:44 AM   |  #2  
TechMinerUK's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 54
 
301 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by tpranay

ok,so i am using xperia Z for long time...updated it to official 4.4.2 (kitkat) i wanted to flash PureX audio on it to increase the speaker volume..!! so..i rooted it thorugh towel root app on playstore..!! and confirmed that its rooted through root checker...but was not able to enter custom recovery mode...so i downloaded some app for entering custom recovery and flash purex from sd card...then when i entered recovery mode and installed the purex n rebooted the phone....the phone started restarting from that purple screen on 4.4.2...then again i entered custom recovery and cleared the cache...but it did not helped me....then once again i entered recovery mode...i cleared dalvik cache....factory data...and 2-3 more options were there..and i cleared each and everything...i guess i cleared its OS too..!!...but then when i chose to reboot the device...there was a message saying your device is not rooted..."do u wish to root it"...i chose NO..!! n den it restarted saying no OS installed..!! n now when m trying to restart it...the sony logo comes up...den the black screen..!! i am not able to switch it off..!! until the battery is drained..!! pls help me..!! :'(

Sounds like you need to restore the stock ROM, just download it and flash using flash tool and your device will work again.

It appears the PureX audio may have corrupted the ROM and has prevent it from loading

Hope I could help
The Following User Says Thank You to TechMinerUK For This Useful Post: [ View ]
7th August 2014, 08:45 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
THANKYOU..!!
Quote:
Originally Posted by TechMinerUK

Sounds like you need to restore the stock ROM, just download it and flash using flash tool and your device will work again.

It appears the PureX audio may have corrupted the ROM and has prevent it from loading

Hope I could help

thanks....worked like a charm..! thanks again..!! u saved my phone.!!
8th August 2014, 10:09 AM   |  #4  
TechMinerUK's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 54
 
301 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by tpranay

thanks....worked like a charm..! thanks again..!! u saved my phone.!!

No problem, glad you got your phone working
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Questions and Answers by ThreadRank