Post Reply

Alcatel OT-991D (aka TMN Moche Smart A8)

OP MarioMarques

8th November 2012, 12:29 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Hi,
i've looked over almost all the forum and found no awnser.

i'm triyng to unlock this phone to other networks than TMN Portugal.

This is a Dual sim phone and only sim1 is locked.

i've already root the phone.

Can someone help?

Thanks in advance

Mário
11th November 2012, 07:11 PM   |  #2  
paulovpinto's Avatar
Member
Flag Porto
Thanks Meter: 1
 
42 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Como posso fazer? How can i do it?
Olá Mário,

Eu tenho um igual e gostava de saber como posso fazer Root no telemóvel, já tentei de tudo.... Obrigado!


Hello Mario,

I have the same problem.... like to know how can I make Root my phone, have tried everything .... Thank you!

Quote:
Originally Posted by MarioMarques

Hi,
i've looked over almost all the forum and found no awnser.

i'm triyng to unlock this phone to other networks than TMN Portugal.

This is a Dual sim phone and only sim1 is locked.

i've already root the phone.

Can someone help?

Thanks in advance

Mário

13th November 2012, 06:42 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
The root i've done by this thread.

http://forum.xda-developers.com/show...735867&page=18

But what I want to do is unlock the phone to all networks.
13th November 2012, 10:30 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Try this maybe?
I am about to try the method here:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1878659

Quote:
Originally Posted by paulovpinto

Olá Mário,

Eu tenho um igual e gostava de saber como posso fazer Root no telemóvel, já tentei de tudo.... Obrigado!


Hello Mario,

I have the same problem.... like to know how can I make Root my phone, have tried everything .... Thank you!

13th November 2012, 08:27 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
10 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
help
I have the same but dont can use the dual sim!
ANY SUGESTIONS?

THANKS
18th November 2012, 07:55 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by MarioMarques

The root i've done by this thread.

http://forum.xda-developers.com/show...735867&page=18

But what I want to do is unlock the phone to all networks.


Conseguiste fazer o root por esses passos?
21st November 2012, 09:14 AM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by Rafael_pina

Conseguiste fazer o root por esses passos?

Sim.
4th December 2012, 05:14 AM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: May 2012
Já alguém conseguiu desbloquear?
4th December 2012, 06:18 AM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by rebecca_bishop

Já alguém conseguiu desbloquear?

Yes I have.

More info trough PM.
The Following User Says Thank You to MarioMarques For This Useful Post: [ View ]
4th December 2012, 08:21 AM   |  #10  
maxrfon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 178
 
249 posts
Join Date:Joined: Nov 2004
Quote:
Originally Posted by MarioMarques

Hi,
i've looked over almost all the forum and found no awnser.

i'm triyng to unlock this phone to other networks than TMN Portugal.

This is a Dual sim phone and only sim1 is locked.

i've already root the phone.

Can someone help?

Thanks in advance

Mário

Mario, make a picture of the label on the phone box OR the label under the battery.
I will tell you if you can unlock your phone or maybe will be able to calculate the code for you.

BR
Max

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Upgrading, Modifying and Unlocking by ThreadRank