FORUMS
Remove All Ads from XDA

Alcatel OT-991D (aka TMN Moche Smart A8)

4 posts
Thanks Meter: 1
 
By MarioMarques, Junior Member on 8th November 2012, 12:29 PM
Post Reply Email Thread
Hi,
i've looked over almost all the forum and found no awnser.

i'm triyng to unlock this phone to other networks than TMN Portugal.

This is a Dual sim phone and only sim1 is locked.

i've already root the phone.

Can someone help?

Thanks in advance

Mário
 
 
11th November 2012, 07:11 PM |#2  
paulovpinto's Avatar
Member
Flag Porto
Thanks Meter: 1
 
More
Como posso fazer? How can i do it?
Olá Mário,

Eu tenho um igual e gostava de saber como posso fazer Root no telemóvel, já tentei de tudo.... Obrigado!


Hello Mario,

I have the same problem.... like to know how can I make Root my phone, have tried everything .... Thank you!

Quote:
Originally Posted by MarioMarques

Hi,
i've looked over almost all the forum and found no awnser.

i'm triyng to unlock this phone to other networks than TMN Portugal.

This is a Dual sim phone and only sim1 is locked.

i've already root the phone.

Can someone help?

Thanks in advance

Mário

13th November 2012, 06:42 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
The root i've done by this thread.

http://forum.xda-developers.com/show...735867&page=18

But what I want to do is unlock the phone to all networks.
13th November 2012, 10:30 AM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Try this maybe?
I am about to try the method here:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1878659

Quote:
Originally Posted by paulovpinto

Olá Mário,

Eu tenho um igual e gostava de saber como posso fazer Root no telemóvel, já tentei de tudo.... Obrigado!


Hello Mario,

I have the same problem.... like to know how can I make Root my phone, have tried everything .... Thank you!

13th November 2012, 08:27 PM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
help
I have the same but dont can use the dual sim!
ANY SUGESTIONS?

THANKS
18th November 2012, 07:55 PM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by MarioMarques

The root i've done by this thread.

http://forum.xda-developers.com/show...735867&page=18

But what I want to do is unlock the phone to all networks.


Conseguiste fazer o root por esses passos?
21st November 2012, 09:14 AM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Rafael_pina

Conseguiste fazer o root por esses passos?

Sim.
4th December 2012, 05:14 AM |#8  
rebecca_bishop's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Já alguém conseguiu desbloquear?
4th December 2012, 06:18 AM |#9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by rebecca_bishop

Já alguém conseguiu desbloquear?

Yes I have.

More info trough PM.
The Following User Says Thank You to MarioMarques For This Useful Post: [ View ] Gift MarioMarques Ad-Free
4th December 2012, 08:21 AM |#10  
maxrfon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 181
 
More
Quote:
Originally Posted by MarioMarques

Hi,
i've looked over almost all the forum and found no awnser.

i'm triyng to unlock this phone to other networks than TMN Portugal.

This is a Dual sim phone and only sim1 is locked.

i've already root the phone.

Can someone help?

Thanks in advance

Mário

Mario, make a picture of the label on the phone box OR the label under the battery.
I will tell you if you can unlock your phone or maybe will be able to calculate the code for you.

BR
Max
22nd December 2012, 07:45 PM |#11  
Member
Flag Lisbon/Portugal
Thanks Meter: 3
 
More
I bougt this phone too and I need make root and unlock SIM1... I´m portuguese!

Eu tambem comprei este telemovel e precisava de fazer root e desbloquear o SIM1... alguem consegue ajudar?

Smart A8 TMN network, SIM1 locked to TMN portugal.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes