Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[Q][ASAP]XPERIA J Hard Bricked Dead !! Please Guys

OP Striker776

18th August 2014, 03:27 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Hey, Guys
Im having a big trouble with my XJ
The Story
I installed CyanogenMod11 (By Team Tamsui) and the battery was drained so i put my phone into the wall charger then i slept
I woke up find my XJ like that:
Black Screen then i wanted to open it then only a red LED blinks 3 times and vice versa
When i connect my phone to wall charger without pressing anything it gives Green LED
when i connect to fastboot via wall charger there is Blue LED
when i connect to flashmode via wallcharger there is Green LED
When i connect to PC without any buttons Red LED blinks about 10 then it goes to flashmode
I reverted back to stock .31 JB firmware then relocked bootloader but also without any luck
Guys, Please don't talk about Drivers Problems for flashtool im pretty sure that they are working !
Also post any solutions different than (Go to SONY Repair Service)
Help me guys please !!
Shortly:When i open my xperia j nothing happens just the LED Brights 3 times (RED)
Last edited by malybru; 19th August 2014 at 01:17 AM.
18th August 2014, 04:01 AM   |  #2  
Darth's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag The boonies - southwest Ontario
Thanks Meter: 4,635
 
12,223 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Hi,

Here is a thread from another bricked Xperia J... Perhaps some of the steps listed here can help.

>Sony Xperia Miro, Tipo (Dual), J, EXperia Miro, Tipo (Dual), J, E> Q&A, Help & Troubleshooting>[HELP]Xperia J BRICK

If that doesn't help, you would need to post in your devices Q&A section, so the people that know that device can help you....

>Sony Xperia Miro, Tipo (Dual), J, EXperia Miro, Tipo (Dual), J, E> Q&A, Help & Troubleshooting

Good luck!

---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

Also... I've read the 3 red blinks means battery is dead.

Try charging it an hour, maybe with a completely different cable and charger.... To be sure that isn't what it is. And pull the battery and reinsert it also.


Just some thoughts.

If not... See the first thread I linked, and if not, post your issue in the second link. 👍
18th August 2014, 04:02 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Bro
@KJ
Thanks Bro
But the thread link you sent to me is "Soft-Brick" im talking about "Hard Brick"
18th August 2014, 04:09 AM   |  #4  
Darth's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag The boonies - southwest Ontario
Thanks Meter: 4,635
 
12,223 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by XDAAssist

@KJ
Thanks Bro
But the thread link you sent to me is "Soft-Brick" im talking about "Hard Brick"

I see you already asked in your device section before here.

You need to be patient and wait for replies, or do some searching.

I'm afraid XDA Assist is here to point members in the right direction. We don't do support or troubleshooting.

👍
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes