Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,597 Members 51,097 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Soft Bricked my M8

Tip us?
 
stayradbro
Old
(Last edited by malybru; 3rd July 2014 at 01:03 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jul 2014
Default Soft Bricked my M8

I installed the new nV rom but it keeps sending me to recovery and silly me never backed up my data.
 
R_a_z_v_a_n
Old
(Last edited by R_a_z_v_a_n; 3rd July 2014 at 09:09 AM.)
#2  
R_a_z_v_a_n's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,749
Posts: 2,019
Join Date: Sep 2009
Location: XDA Assist Team
Quote:
Originally Posted by stayradbro View Post
I installed the new nV rom but it keeps sending me to recovery and silly me never backed up my data.
Hi there,

Tell me more details about how you flash it. Didi respected the whole procedure described in first post of development thread?

Here the thread: [ROM][JULY 1][1.54.401.10][Sense 6][RLS4][Linaro] nV One M8 `•._ Tweaks | Portal | Sidebar | File Manager | Pie | Matrix | OC | - Support for all variants!

Installation procedure from that thread:
Quote:
TWRP Recovery Recommended
--------------------------------------------
Put the .zip on your SD Card
Boot into recovery
Wipe data/factory reset
Wipe dalvik cache
Wipe /system
Install .zip from SD card
Reboot

Try to wipe cache, dalvik and do again a factory reset.


Good luck
 
stayradbro
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by R_a_z_v_a_n View Post
Hi there,

Tell me more details about how you flash it. Didi respected the whole procedure described in first post of development thread?

Here the thread: [ROM][JULY 1][1.54.401.10][Sense 6][RLS4][Linaro] nV One M8 `._ Tweaks | Portal | Sidebar | File Manager | Pie | Matrix | OC | - Support for all variants!

Installation procedure from that thread:



Try to wipe cache, dalvik and do another one a factory reset.


Good luck
I actually fixed it by chance. When I flashed it, instead of of using the the recommended or naked package, I just used custom instead and chose whatever and it worked.
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes