Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,791 Members 51,956 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

New batches being shipped (build #311k)

Tip us?
 
RedBlueGreen
Old
#1  
RedBlueGreen's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 162
Posts: 527
Join Date: Feb 2011
Location: London
Default New batches being shipped (build #311k)

So I actually posted this in the RMA thread but it just got lost in all the posts. Plus I can't find it posted anywhere else.

First two phones I had were 310k, both had faults and had to download the patch before using the phone.
My third phone is 311k, no faults and it came with KitKat preinstalled (no patch to download)

To check what build (batch) you have, look on your box where it shows the model #, imei # etc and look for S/N. The first 4 characters = build #.

I'm going to try and keep a log of all the build numbers and see if there are any changes to the phone like with the Nexus 4.

So.. so far:
310k - Need to install KitKat - Seems to have quality issues from my experience
311k - Preinstalled KitKat - Quality control seems better

This is just based off of three phones though. More information is needed.

Nexus 4 - Paranoidandroid
The Following 11 Users Say Thank You to RedBlueGreen For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
td32
Old
(Last edited by td32; 20th November 2013 at 03:00 PM.)
#2  
Member
Thanks Meter 24
Posts: 52
Join Date: Nov 2013
Mine downloaded the update at first boot, i don't have the box here right now, but i will report the build version tomorrow

Edit:

ye version 310k here too, lets see what the rma one will be, it should be here next week
The Following User Says Thank You to td32 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
P.Mobile
Old
#3  
P.Mobile's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 935
Posts: 4,336
Join Date: Nov 2011
Location: RhOdE IsLAnD... 401
yep mine says 310k and mine updated when i turned it on.. kitkat was NOT pre installed
 
FuMMoD
Old
#4  
FuMMoD's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,222
Posts: 4,516
Join Date: Mar 2009
Location: South Florida

 
DONATE TO ME
When mine came in the mail November 15th it already had the update patched on it straight out of the box so i guess I had the second batch. Mine is 310K
 
faultytowersdude
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 303
Join Date: Mar 2012
Mines 310k had to update to kit kat

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
cas8180
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 389
Posts: 1,292
Join Date: Apr 2007
Location: Las Vegas
Any improvements with the camera in the newer builds? Maybe I will RMA mine...

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
 
musclehead84
Old
#7  
musclehead84's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 970
Posts: 4,337
Join Date: Nov 2010
Location: Falling Waters, WV
I got mine from sprint and it doesn't have the s/n on the box. I wonder how I could check it.

Sent from my SPH-L900 using xda premium
"If you cant live large look big in the coffin"
Competitive powerlifter and member of Metal Militia Virginia Chapter! Currently ranked in the top 10!
Goals: Squat- 1,000-1,050 Bench 715-800 Deadlift- 650-715.


When my ass leaves the breaking floor,
Lifting weight of such amount
That no mortal eye can count,
All of sudden on top I soar
And Realize:
To happiness there's no such bind
As a PR that's left behind!
Squat! Squat! Squat!
 
RedBlueGreen
Old
#8  
RedBlueGreen's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 162
Posts: 527
Join Date: Feb 2011
Location: London
Quote:
Originally Posted by cas8180 View Post
Any improvements with the camera in the newer builds? Maybe I will RMA mine...

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
Haven't noticed anything. I have both builds in my hands at the moment. 310k will be shipped back to Google tomorrow.

Quote:
Originally Posted by musclehead84 View Post
I got mine from sprint and it doesn't have the s/n on the box. I wonder how I could check it.

Sent from my SPH-L900 using xda premium
Did you have to install a patch before using your phone? If so its a 310k build.

Nexus 4 - Paranoidandroid
 
musclehead84
Old
#9  
musclehead84's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 970
Posts: 4,337
Join Date: Nov 2010
Location: Falling Waters, WV
Yes I had to install the 128 mb patch when the phone first turned on.

Sent from my Nexus 5 using xda premium
"If you cant live large look big in the coffin"
Competitive powerlifter and member of Metal Militia Virginia Chapter! Currently ranked in the top 10!
Goals: Squat- 1,000-1,050 Bench 715-800 Deadlift- 650-715.


When my ass leaves the breaking floor,
Lifting weight of such amount
That no mortal eye can count,
All of sudden on top I soar
And Realize:
To happiness there's no such bind
As a PR that's left behind!
Squat! Squat! Squat!
 
Elisha
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 427
Posts: 2,027
Join Date: Oct 2007
All N5 comes with KitKat. The update wasn't from JB to KitKat!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

The Following 5 Users Say Thank You to Elisha For This Useful Post: [ Click to Expand ]
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes