Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

2 Nexi 1 Backup

OP w1ll1m

10th March 2014, 10:02 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 15
 
225 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
I made a backup using twrp on Nexus Black and copied it to the other nexus white, but when I run twrp on Nexus white and go to restore it doesn't show up. Any help?
10th March 2014, 10:06 PM   |  #2  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
BROOKLYN!
Thanks Meter: 22,399
 
26,727 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
did you put it in the right folder?

---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------

what i would do is run a backup on twrp, delete the backup it makes, and replace the file with the copied backup.
The Following User Says Thank You to simms22 For This Useful Post: [ View ]
10th March 2014, 10:31 PM   |  #3  
Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,279
 
3,177 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by simms22

did you put it in the right folder?

---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------

what i would do is run a backup on twrp, delete the backup it makes, and replace the file with the copied backup.

+1

TWRP puts backups in a folder corresponding to your device's serial number. Two devices, two serial numbers. Two different backup folders under /TWRP.
10th March 2014, 11:57 PM   |  #4  
Beauenheim's Avatar
Senior Member
Flag Meridian, Idaho
Thanks Meter: 87
 
310 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by w1ll1m

I made a backup using twrp on Nexus Black and copied it to the other nexus white, but when I run twrp on Nexus white and go to restore it doesn't show up. Any help?

This is the prevent damage.

Like flashing a backup with the EFS also checked will ruin your device rendering it wifi only.
11th March 2014, 12:13 AM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 15
 
225 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by simms22

did you put it in the right folder?

---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------

what i would do is run a backup on twrp, delete the backup it makes, and replace the file with the copied backup.

Thanks, I did this and it worked perfectly. Man I wasted too many hours trying to sort out all the nexus drivers and windows 8 when I could have just done this

Quote:
Originally Posted by Aerowinder

+1

TWRP puts backups in a folder corresponding to your device's serial number. Two devices, two serial numbers. Two different backup folders under /TWRP.

Thanks, that makes sense!

Quote:
Originally Posted by Beauenheim

This is the prevent damage.

Like flashing a backup with the EFS also checked will ruin your device rendering it wifi only.

Backed up everything but the EFS folder....restored everything.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes