Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

No 3/4G after water damage

OP Tweak010

4th September 2014, 09:49 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Hello,

Someone gived a nexus 5 to me, because it was dead (dropped in toilet)
I took it apart and cleaned all with alcohol, and olmost everything is working fine now..

But when i place a simcard like mine (T-Mobile NL) it will give an G icon above with full coverage.
And it will stay @ G only so seems that 3/4G is not working anymore.. i THINK that the black speaker box
is damaged (where the 3/4G antenna is in?) Can someone tell me if i can test this?

And yes APN stuff is all ok. tried factory reset but still not working.
4th September 2014, 09:51 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
I think its solved.. i tried an other carrier today (Telfort) that uses KPN network. it said R above @ signal, and i was able to download / internet very fast.

And i want to give the phone to someone that uses Vodafone. Going to check this tommorow.
5th September 2014, 09:21 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
My gf has KPN to and i wanted to give the phone to her, so all fine! only wifi is not stable... can i get a new wifi antenna somewhere? (its in the back cover) or do i need to get a new back cover?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes