Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Aokp Nightly update

OP Thomaslje

10th February 2014, 04:18 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 4
 
107 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Hello. on one of my other phones I got cyanogenmod and when a new nightly rom comes out the phone gets a update OTA like normal phones does but how do I update AOKP nightly on my phone to the newest wersion without having to flash like a new. I am on Nexus 5 4.2.2
10th February 2014, 06:35 PM   |  #2  
mymusicathome's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 112
 
513 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
There is an app called AOKPush https://play.google.com/store/apps/d...sethyx.aokpush

Sent from my HammerHead
10th February 2014, 07:54 PM   |  #3  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 8,191
 
11,092 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
You don't need to wipe anything to update, you can just download the zip and flash it in recovery.

Sent from my Nexus 5
10th February 2014, 08:50 PM   |  #4  
Junior Member
Flag Stockholm
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Thomaslje

Hello. on one of my other phones I got cyanogenmod and when a new nightly rom comes out the phone gets a update OTA like normal phones does but how do I update AOKP nightly on my phone to the newest wersion without having to flash like a new. I am on Nexus 5 4.2.2

I also recommend Goo Manager, it has some OTA feature that might work.
10th February 2014, 10:01 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 4
 
107 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Quote:
Originally Posted by Pirateghost

You don't need to wipe anything to update, you can just download the zip and flash it in recovery.

Sent from my Nexus 5

Yes and I need mannualy to go into recovery I dont need to do that on my CM edition

Quote:
Originally Posted by ranarn

I also recommend Goo Manager, it has some OTA feature that might work.

I will try that.
10th February 2014, 10:17 PM   |  #6  
rootSU's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 13,812
 
24,994 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by Thomaslje

Yes and I need mannualy to go into recovery

This is not a chore. Besides, you need to boot into recovery before taking your pre-flash nandroid backup



Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes