FORUMS

Top Forum Discussions

Art Runtime Not Being Selected

252 posts
Thanks Meter: 41
 
By Yasharkhan, Senior Member on 5th February 2014, 02:32 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
10th February 2014, 02:53 AM |#11  
md1008's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 377
 
More
For me all I had to do was uninstall exposed via the installer app. I eventually went back to dalvic and xposed

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
 
 
10th February 2014, 10:38 PM |#12  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 21
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by iamelton

have u uninstalled xposed binaries from xposed installer and then uninstalled xposed installer, or just uninstalled the xposed installer?
u have to do the former to completely uninstall xposed framework..

This is exactly what the issue was. I had just uninstalled xposed, rather than uninstalling the framework from within the app.
I feel stupid lol
All sorted now though, thanks anyway
11th February 2014, 01:59 PM |#13  
iamelton's Avatar
Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 437
 
More
Quote:
Originally Posted by EvilM0narch

This is exactly what the issue was. I had just uninstalled xposed, rather than uninstalling the framework from within the app.
I feel stupid lol
All sorted now though, thanks anyway

glad that its sorted out now..
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes