Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Do I have a bad battery?

OP Curiousn00b

18th August 2014, 12:02 AM   |  #11  
nonione's Avatar
Senior Member
S.S.
Thanks Meter: 164
 
592 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
is it back to normal?

my phone is doing the same take forever to fully charge but i dont know if its the battery or the port
9th September 2014, 02:06 AM   |  #12  
OP Senior Member
Flag Philly
Thanks Meter: 656
 
2,268 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by nonione

is it back to normal?

my phone is doing the same take forever to fully charge but i dont know if its the battery or the port

Sorry for the late reply, it I've downloaded CurrentWidget where I can see the mA output. The OEM charger seems to be pushing out at 20-300mA. I've plugged up yesterday to an old HTC cable that I have, and although it's all beat up and near its end, it's pushing out 300-600mA.

I believe the original OEM output is near 1000mA. Possible that it was my charger that was faulty. I've been using a lot of different chargers in the past week testing with the mA's.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes