Post Reply

My bootanimation isn't working

OP Incredible_Culp

19th July 2014, 05:55 PM   |  #11  
rootSU's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 12,150
 
23,139 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by Incredible_Culp

Ah, I see!.. Oh ok.. Bit depth should be on the highest, correct?

24 used to be the maximum you could use but think 32 now

But looks like it is all solved now.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
The Following 2 Users Say Thank You to rootSU For This Useful Post: [ View ]
19th July 2014, 06:00 PM   |  #12  
EnricoD's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 3,955
 
2,210 posts
Join Date:Joined: May 2013
Donate to Me



It seems like Your pngs are all indexed [ "colore indicizzato" = Indexed colors in screenshots (sorry, I'm italian :P)], this might be a reason

In gimp, change the mode of your pngs from indexed colors to rgb mode

Image --> Mode --> RGB
Last edited by EnricoD; 19th July 2014 at 06:03 PM.
The Following User Says Thank You to EnricoD For This Useful Post: [ View ]
19th July 2014, 08:20 PM   |  #13  
Incredible_Culp's Avatar
OP Senior Member
Loud City
Thanks Meter: 660
 
1,054 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Lethargy

Attached, here you go:

Oh wow, you did it for me!? Thanks a lot!! I'll put it in my rom when I get home
19th July 2014, 08:21 PM   |  #14  
Incredible_Culp's Avatar
OP Senior Member
Loud City
Thanks Meter: 660
 
1,054 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by rootSU

24 used to be the maximum you could use but think 32 now

But looks like it is all solved now.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ah I see! Ok.. Thanks a lot for the info.. I'll make sure the bit is on par from now on
19th July 2014, 08:23 PM   |  #15  
Incredible_Culp's Avatar
OP Senior Member
Loud City
Thanks Meter: 660
 
1,054 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by EnricoD




It seems like Your pngs are all indexed [ "colore indicizzato" = Indexed colors in screenshots (sorry, I'm italian :P)], this might be a reason

In gimp, change the mode of your pngs from indexed colors to rgb mode

Image --> Mode --> RGB

Nice! Thanks a lot as well!.. I'll make sure all that is correct from now on too
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank