FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

Bootlooped and cannot use TWRecovery

3 posts
Thanks Meter: 0
 
By swagdroid, Junior Member on 28th February 2014, 07:15 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello,
My nexus 5 is currently stuck in a bootloop and TWR is asking for a password to decrypt my data and wipe cache/dalvik. Is there anything i can do to get it out of the loop or is my phone dead?
Thanks for reading, any advice is greatly appreciated.
 
 
28th February 2014, 07:20 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 253
 
More
Does your computer recognizing your device? Can you go into bootloader,if yes,try to go back to stock rom,and flash stock recovery.
The Following User Says Thank You to Simonna For This Useful Post: [ View ]
28th February 2014, 07:20 PM |#3  
danarama's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 18,651
 
More
Fastboot flash cache cache.img

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
28th February 2014, 09:03 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Simonna

Does your computer recognizing your device? Can you go into bootloader,if yes,try to go back to stock rom,and flash stock recovery.

Thanks dude. Flashed stock rom + recovery and its working fine again.
28th February 2014, 10:45 PM |#5  
Ben36's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,588
 
More
Quote:
Originally Posted by rootSU

Fastboot flash cache cache.img

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Where do you get the cache img from?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
28th February 2014, 10:47 PM |#6  
jd1639's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Minnetonka, MN
Thanks Meter: 4,850
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Ben36

Where do you get the cache img from?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

The factory image, in there is a zip, extract it
28th February 2014, 10:57 PM |#7  
GUGUITOMTG4's Avatar
Senior Member
GuGuPlace
Thanks Meter: 208
 
More
I think Ben3.6 knew the answer and he was asking in place of the OP
so, for the OP, here are the factory images. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2513701
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes