FORUMS

Nexus & Cookies: A More Focused Direction?

It is that time of the year again, and we are approaching the day where Android fans all over … more

LG G4 US Carrier Release Dates

The LG G4 was announced on April 29th with its Snapdragon 808 SoC, a welcomed change from its higher-end … more

Microsoft Reaches Pre-Install Agreement With New OEMs

As of late, Microsoft has been making a subtle but widespread play into the … more

Discover XDA: Discover Greater

We’ve all been there at some point in our XDA lives; we used to spend hours browsing over the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Bootlooped and cannot use TWRecovery

28th February 2014, 07:15 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hello,
My nexus 5 is currently stuck in a bootloop and TWR is asking for a password to decrypt my data and wipe cache/dalvik. Is there anything i can do to get it out of the loop or is my phone dead?
Thanks for reading, any advice is greatly appreciated.
 
 
28th February 2014, 07:20 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 252
 
More
Does your computer recognizing your device? Can you go into bootloader,if yes,try to go back to stock rom,and flash stock recovery.
The Following User Says Thank You to Simonna For This Useful Post: [ View ]
28th February 2014, 07:20 PM |#3  
rootSU's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 17,625
 
More
Fastboot flash cache cache.img

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
28th February 2014, 09:03 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Simonna

Does your computer recognizing your device? Can you go into bootloader,if yes,try to go back to stock rom,and flash stock recovery.

Thanks dude. Flashed stock rom + recovery and its working fine again.
28th February 2014, 10:45 PM |#5  
Ben36's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,432
 
More
Quote:
Originally Posted by rootSU

Fastboot flash cache cache.img

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Where do you get the cache img from?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
28th February 2014, 10:47 PM |#6  
jd1639's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Minnetonka, MN
Thanks Meter: 4,688
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Ben36

Where do you get the cache img from?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

The factory image, in there is a zip, extract it
28th February 2014, 10:57 PM |#7  
GUGUITOMTG4's Avatar
Senior Member
GuGuPlace
Thanks Meter: 203
 
More
I think Ben3.6 knew the answer and he was asking in place of the OP
so, for the OP, here are the factory images. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2513701
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes