Post Reply

bricked?

OP Haidary.T

6th March 2014, 04:24 AM   |  #1  
Haidary.T's Avatar
OP Senior Member
Flag Montreal in Canada
Thanks Meter: 105
 
413 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Hii!

I'm desperate to revive my Nexus 5!

Basically my phone looks dead. It doesn't vibrate, can't access recovery or bootloader. I was on Slimkat and this happened after I install a few

things: dalvik and bionic optimization, adreno gpu updates, zipalign script from Darky (a flashable zip I found somewhere around xda) and

Slimgapps. I had ElementalX N5-0.31 kernel. When I connected my phone to the computer, it tried to install (for the first time ever) "LG Android

USB Device". This never occured before (I had universal naked drivers 0.73). I don't know what messed up my phone. Maybe the zipalign zip

because there is a "kernel" folder inside so it probably messed up my kernel but I should still be able to go into bootloader right? My phone had

15% when this happened. I know at some point when I connected my phone it tried to install "QHSUSB_DLOAD" or something like that (looked

at the "similar threads" area and the name looked identical to me.)

Please help me guys :/ Thank you so much!
6th March 2014, 04:28 AM   |  #2  
Haidary.T's Avatar
OP Senior Member
Flag Montreal in Canada
Thanks Meter: 105
 
413 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Also, while my phone is connected, it does the disconnect sound and the connect sound right after (on windows 7) when I press vol down+power.

Sorry if it's unnecessary information I'm just trying to shoot everything I can.
6th March 2014, 04:33 AM   |  #3  
Haidary.T's Avatar
OP Senior Member
Flag Montreal in Canada
Thanks Meter: 105
 
413 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Also forgot to mention I changed DPI from 370 (i think this is the slimkat value) to 480 in build.prop.
6th March 2014, 04:42 AM   |  #4  
El Daddy's Avatar
Forum Moderator
Flag Roseville, MN
Thanks Meter: 4,990
 
4,138 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
What was the last thing you did before you got the QHSUSB?

Sent from my Nexus 5
6th March 2014, 04:44 AM   |  #5  
Haidary.T's Avatar
OP Senior Member
Flag Montreal in Canada
Thanks Meter: 105
 
413 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by El Daddy

What was the last thing you did before you got the QHSUSB?

Sent from my Nexus 5

Hold vol down + power button non stop.
6th March 2014, 04:44 AM   |  #6  
Haidary.T's Avatar
OP Senior Member
Flag Montreal in Canada
Thanks Meter: 105
 
413 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Plus a lot of disconnecting and reconnecting.
6th March 2014, 04:47 AM   |  #7  
El Daddy's Avatar
Forum Moderator
Flag Roseville, MN
Thanks Meter: 4,990
 
4,138 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
I mean, the last file you flashed?

Sent from my Nexus 5
6th March 2014, 04:50 AM   |  #8  
Haidary.T's Avatar
OP Senior Member
Flag Montreal in Canada
Thanks Meter: 105
 
413 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by El Daddy

I mean, the last file you flashed?

Sent from my Nexus 5

This one. I recklessly flashed it thinking it should be compatible with my device.
Attached Files
File Type: zip Init-Speed-091711.zip - [Click for QR Code] (559.8 KB, 3 views)
6th March 2014, 04:50 AM   |  #9  
Haidary.T's Avatar
OP Senior Member
Flag Montreal in Canada
Thanks Meter: 105
 
413 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1266735

From this thread.
6th March 2014, 04:52 AM   |  #10  
Haidary.T's Avatar
OP Senior Member
Flag Montreal in Canada
Thanks Meter: 105
 
413 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
That or the gapps I'm not sure but gapps should only be apps in system right?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes