Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,798 Members 39,257 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Bug Report] captured

Tip us?
 
Avishai1b
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 13
Join Date: Apr 2014
Default [Bug Report] captured

I keep getting bug report captured tried to reboot nothing helps, should I share the bug report here? Does it contains passwords?
Thanks

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
simms22
Old
#2  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 21138
Posts: 25,433
Join Date: Jun 2009
Location: BROOKLYN!
you probably keep pressing the button combo for bug reports
Google+ Profile
Twitter Simms22
DerKernel For Trinity kernels and more!
 
Kippui
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 35
Posts: 568
Join Date: Jan 2011
I used to get it a lot. One carbonrom night fixed it and it went away one day.
 
Ben36
Old
#4  
Ben36's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1601
Posts: 5,782
Join Date: Jun 2012
Remove your case

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
Avishai1b
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 13
Join Date: Apr 2014
Fixed *
Disabled USB debugging
And Ben you are genius I just bought a new case probably pressing the volumes+power more often

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
suicidalintentions
Old
#6  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 34
Join Date: Mar 2011
Location: Rocket City No Redneck
Quote:
Originally Posted by Avishai1b View Post
Fixed *
Disabled USB debugging
And Ben you are genius I just bought a new case probably pressing the volumes+power more often

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Grammer error
I wish mine was that easy. No matter what case, no case or if my phone is just sitting on the table I constantly get "bug report captured". I'm convinced my phone came off the pallet intercepted by NSA.
It all started with the G1,
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes