Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Buggy/slow laggy browsing and other internet services

OP dejavecu

26th May 2014, 02:46 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 8
 
66 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
I have been having issues with the Nexus 5 on both LTE networks and wifi where a page will either take forever to load, 60 seconds or greater, with the progress bar not showing progress (chrome browser) or not load at all with the lovely little dinosaur error page. The same with google searches from the home page google tool bar. It is stock and recently replaced by Google under warranty. Date and time is set to automatic. Thank you in advance.
26th May 2014, 06:42 PM   |  #2  
Ben36's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,054
 
6,731 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Have you tried other browsers?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
26th May 2014, 10:26 PM   |  #3  
MrObvious's Avatar
Senior Member
Flag Wichita KS
Thanks Meter: 285
 
2,051 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Hmm, weird. Not a whole lot of info to look at here. First off, what network are you using? Does other data seem to work ok like speedtests?
27th May 2014, 12:12 AM   |  #4  
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 376
 
1,529 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Are you using an ad block extension?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes