Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Busybox

OP gil80

6th January 2014, 06:37 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 29
 
856 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Did I have to have busybox installed if my phone is rooted?

I am using Xposed framework

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
6th January 2014, 06:41 PM   |  #2  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
BROOKLYN!
Thanks Meter: 22,798
 
27,355 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by gil80

Did I have to have busybox installed if my phone is rooted?

I am using Xposed framework

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

you dont have to have it installed, but many root apps require it installed. especially cpu/kernel control apps.
6th January 2014, 06:41 PM   |  #3  
rootSU's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 13,805
 
24,980 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Some root apps require busybox, some do not. Not sure that xposed does but worth having

-----------------------
Sent via tapatalk.

I do NOT reply to support queries over PM. Please keep support queries to the Q&A section, so that others may benefit
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes