Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,752 Members 39,548 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Front camera disappear

Tip us?
 
lox2013
Old
#31  
lox2013's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 69
Join Date: Jun 2013
I can't mount system on twrp that's the problem

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
simms22
Old
#32  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 21,472
Posts: 25,856
Join Date: Jun 2009
Location: BROOKLYN!
Quote:
Originally Posted by lox2013 View Post
Front camera isn't there still let me see if I use 4.3 gapps and the other ROM to see is the problem what recovery should I get

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
should be. its something on your end then(most likely).
Google+ Profile
Twitter Simms22
DerKernel For Trinity kernels and more!
 
lox2013
Old
#33  
lox2013's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 69
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by simms22 View Post
should be. its something on your end then(most likely).
How can I fix this problem

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
simms22
Old
#34  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 21,472
Posts: 25,856
Join Date: Jun 2009
Location: BROOKLYN!
Quote:
Originally Posted by lox2013 View Post
How can I fix this problem

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
you're still on cm? that might be the cause. you can try deleting the camera apk from /system/app/, then reboot. check to make sure the camera is gone, then reflash that zip. but i have a feeling its something to do with cm.
Google+ Profile
Twitter Simms22
DerKernel For Trinity kernels and more!
 
lox2013
Old
#35  
lox2013's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 69
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by simms22 View Post
you're still on cm? that might be the cause. you can try deleting the camera apk from /system/app/, then reboot. check to make sure the camera is gone, then reflash that zip. but i have a feeling its something to do with cm.
Yeah I'm on cm still

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
Beauenheim
Old
#36  
Beauenheim's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 86
Posts: 304
Join Date: Sep 2012
Location: Meridian, Idaho

 
DONATE TO ME
You flashed 4.3 Google Apps?



I'd recommend flashing the factory image and locking your bootloader.
The Following User Says Thank You to Beauenheim For This Useful Post: [ Click to Expand ]
justinisloco Old
#37  
Guest
Thanks Meter 0
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Beauenheim View Post
You flashed 4.3 Google Apps?



I'd recommend flashing the factory image and locking your bootloader.
My thought exactly.

To the OP...

flash 4.4.3 GApps, or flash a regular Rom, CM may be too advanced for you...

Simply put, no one else has this issue with CM11, or Any other Rom, so its something you did wrong. Maybe flash a ROM that doesn't need GApps seprately?
 
lox2013
Old
#38  
lox2013's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 69
Join Date: Jun 2013
I did something wrong I'm waiting to do it tomorrow

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes