Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Cm 11 m4 rebooted self and now all accounts missing

OP iamchocho

16th March 2014, 12:36 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Big Lake MN
Thanks Meter: 38
 
191 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
I am on cm 11 m4 stock kernel and its been crashing/rebooting on me occasionally. Earlier today it did so and now all my accounts (2xgmail, fb, twitter, cm)and text messages are gone. Other data appears to be intact such as XDA and untappd. Anyone able to provide any tips to help figure out what the hell is going on and possibly where my accounts all went?

Not at a PC now so I'll have to do some searching. The XDA app searching is not so good...

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
16th March 2014, 12:44 AM   |  #2  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
BROOKLYN!
Thanks Meter: 22,847
 
27,461 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
sounds like data corrupted after a crash. do you use fsync off? if it crashes often for you, id look for a new rom thats more stable than cm(no, cm isnt the epitome of stable).
16th March 2014, 04:53 AM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Big Lake MN
Thanks Meter: 38
 
191 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Unless fsync is defaulted off in bone stock cm then no I don't.
Likely going to go try some others after this incident.

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
16th March 2014, 05:52 AM   |  #4  
Senior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 233
 
464 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by iamchocho

Unless fsync is defaulted off in bone stock cm then no I don't.
Likely going to go try some others after this incident.

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app

I've seen this happened many times before I don't think it's a ROM issue but more a recovery issue. try rebooting one or two more times to see if everything works as normal I notice sometimes the data partition wont mount correctly and hence the lack of accounts

Seen this with stock too update to twrp 2.7 and see if the reboots help to mount the ddata partition.
16th March 2014, 03:50 PM   |  #5  
OP Senior Member
Flag Big Lake MN
Thanks Meter: 38
 
191 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
I've rebooted multiple times but it didn't help with bringing back what was lost. Tried fix perms also to no avail. Just updated to twrp 2.7 and did another fix perms but no change. Now that I've re-setup a few accounts those are staying just fine and new SMS messages since the problem are there. It's odd because it is acting like I wiped data but only for apps that have an account under the system settings menu.

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes