Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Can't connect to Windows 8.1

OP aaronfrickinaustin

5th March 2014, 05:52 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
33 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
I've tried every solution I could find, and nothing works.
My phone shows up in Device Manager, but not under my devices in My Computer.
What do I do?
5th March 2014, 06:34 PM   |  #2  
stealthj's Avatar
Senior Member
Flag Silicon Valley, California
Thanks Meter: 94
 
503 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
In device manager, click uninstall and also uninstall the driver. Disable USB debugging and connect again... What happens?

Sent from my Nexus 7 using xda app-developers app
5th March 2014, 07:01 PM   |  #3  
akmsr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
107 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
just in case:
make sure to connect it to a USB 2 port. nexus 5 does not play well with USB 3 ports.
5th March 2014, 07:21 PM   |  #4  
Quote:
Originally Posted by aaronfrickinaustin

I've tried every solution I could find, and nothing works.
My phone shows up in Device Manager, but not under my devices in My Computer.
What do I do?

some users faced problems in drivers on window 8.1 so to solve this issue:
Code:
1) From the Window 8.1 Start screen, move your mouse to the top (or bottom) right corner, and click Settings;
2) Click "Change PC Settings";
3) click Update and Recovery;
4) Under Advanced startup, click "Restart Now";
5) Wait for it to restart;
6) Click "Troubleshoot";
7) Click "Advanced options";
8) Click "Startup settings";
9) Click "Restart";
10) Wait for it to restart;
11) Press F7 (i.e, the F7 function key);
Now you can install the driver.
5th March 2014, 09:25 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
33 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by stealthj

In device manager, click uninstall and also uninstall the driver. Disable USB debugging and connect again... What happens?

Sent from my Nexus 7 using xda app-developers app

I uninstalled it from device manager, disabled usb debugging, it's still not showing up

EDIT- Never mind, I did it again, and it worked thanks!
Last edited by aaronfrickinaustin; 5th March 2014 at 09:30 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes