Updated Android Lollipop Preview Images – XDA TV

The Android Lollipop Preview Images are now available! That and much more news is … more

Get a Complete Set of Logs with Andy Log

The importance of proper logging is undeniable. No, we’re not talking about lumberjack work. … more

Try Some Android Lollipop Applications on Your Device

Android 5.0 Lollipop has been officially announced and lucky users of Google Nexus 5 … more

AutoCon Manages Your Connections to Perserve Battery Life

As we’ve talked about in the past, battery life is still somewhat of a sore … more
Post Reply

Data issues

OP _Infamous_

5th February 2014, 05:20 PM   |  #11  
mistahseller's Avatar
Senior Member
Flag Saint Louis
Thanks Meter: 195
 
802 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by _Infamous_

And when on WiFi I have no bars at all

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

Did you flash the latest radio like I posted?

Are you on any special ROM? Using smart radio on gravity box or cataclysm? I sometimes have an issue with no signal on smart radio.
5th February 2014, 05:29 PM   |  #12  
_Infamous_'s Avatar
OP Senior Member
Flag Carson city
Thanks Meter: 389
 
1,018 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mistahseller

Did you flash the latest radio like I posted?

Are you on any special ROM? Using smart radio on gravity box or cataclysm? I sometimes have an issue with no signal on smart radio.

Yes flash Latest radio didn't fix issues and running Mahdi ROM but was having issues on stock to my wife is having the same issues and she is 100% stock but on her s3 and my g2 no issues

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
Last edited by _Infamous_; 5th February 2014 at 05:39 PM.
6th February 2014, 04:14 AM   |  #13  
MrObvious's Avatar
Senior Member
Flag Wichita KS
Thanks Meter: 263
 
1,913 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Try .15 radio and go ahead and do those edits. I did them and they seem to help as well as the .15 radio.

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to MrObvious For This Useful Post: [ View ]
6th February 2014, 05:11 AM   |  #14  
_Infamous_'s Avatar
OP Senior Member
Flag Carson city
Thanks Meter: 389
 
1,018 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by MrObvious

Try .15 radio and go ahead and do those edits. I did them and they seem to help as well as the .15 radio.

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app

Thanks the data seems to be working better will report back after a little more testing

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank