Google Invites Selected Devs to Buy Project Tango Development Kit

Just about a month ago, the curious Project Tango development kit was … more

Micromax Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Data issues

OP _Infamous_

5th February 2014, 06:20 PM   |  #11  
mistahseller's Avatar
Senior Member
Flag Saint Louis
Thanks Meter: 199
 
814 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by _Infamous_

And when on WiFi I have no bars at all

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

Did you flash the latest radio like I posted?

Are you on any special ROM? Using smart radio on gravity box or cataclysm? I sometimes have an issue with no signal on smart radio.
5th February 2014, 06:29 PM   |  #12  
_Infamous_'s Avatar
OP Senior Member
Flag Carson city
Thanks Meter: 505
 
1,261 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mistahseller

Did you flash the latest radio like I posted?

Are you on any special ROM? Using smart radio on gravity box or cataclysm? I sometimes have an issue with no signal on smart radio.

Yes flash Latest radio didn't fix issues and running Mahdi ROM but was having issues on stock to my wife is having the same issues and she is 100% stock but on her s3 and my g2 no issues

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
Last edited by _Infamous_; 5th February 2014 at 06:39 PM.
6th February 2014, 05:14 AM   |  #13  
MrObvious's Avatar
Senior Member
Flag Wichita KS
Thanks Meter: 279
 
2,022 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Try .15 radio and go ahead and do those edits. I did them and they seem to help as well as the .15 radio.

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to MrObvious For This Useful Post: [ View ]
6th February 2014, 06:11 AM   |  #14  
_Infamous_'s Avatar
OP Senior Member
Flag Carson city
Thanks Meter: 505
 
1,261 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by MrObvious

Try .15 radio and go ahead and do those edits. I did them and they seem to help as well as the .15 radio.

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app

Thanks the data seems to be working better will report back after a little more testing

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes