Make Calling Your Loved Ones Easier and Cheaper this Diwali

Diwali, or Deepawali as some Indians call it, is the pride and joy of Indian … more

Big Android BBQ 5.0 Recap – XDA TV

This fifth annual Big Android BBQ has come and gone. The speakers have spoke, the sponsors have … more

Microsoft to Counter “OK Google” with Bing Torque

When Microsoft is making apps for Android, users should be aware that something … more

Google Confirms “Android Lollipop Day” for November 3rd

A little over a week ago, Google announced the latest iteration of … more
Post Reply

[Q] development shortcut in stock ROM ?

OP kingspeed

9th July 2014, 11:29 AM   |  #1  
kingspeed's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
28 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
How active development shortcut in Recent Panel in stock Rom ??
I have root & xposed.

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
9th July 2014, 12:50 PM   |  #2  
Ben36's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,730
 
6,163 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Eh?
9th July 2014, 12:57 PM   |  #3  
kingspeed's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
28 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by Ben36

Eh?

!!? 😮

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
9th July 2014, 03:21 PM   |  #4  
KJ's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag The boonies - southwest Ontario
Thanks Meter: 4,106
 
10,201 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Not at all sure what you mean. Recent shows recent opened apps.
9th July 2014, 06:26 PM   |  #5  
Ben36's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,730
 
6,163 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by kingspeed

!!? 😮

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

Like above, not sure what you mean? I know not everyone on here obviously has English as their first language so try re-wording the question please ☺
9th July 2014, 11:02 PM   |  #6  
kbroh's Avatar
Member
Thanks Meter: 13
 
51 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Quote:
Originally Posted by kingspeed

How active development shortcut in Recent Panel in stock Rom ??
I have root & xposed.

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

I guessing you mean Developer Options....Click the about phone, build number many times...and boom. You got it...assuming thats what you were asking...
The Following User Says Thank You to kbroh For This Useful Post: [ View ]
10th July 2014, 10:23 AM   |  #7  
kingspeed's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
28 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
sorry guys for my bad English :3

This pictures from my N5 in CM rom
in Developer option there is Development shortcut

but i need it in the stock rom
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	31
Size:	172.5 KB
ID:	2843607   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	27
Size:	98.4 KB
ID:	2843608  
Last edited by kingspeed; 10th July 2014 at 01:32 PM.
10th July 2014, 04:58 PM   |  #8  
rootSU's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 12,212
 
23,232 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Its a cm11 feature only

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

The Following 2 Users Say Thank You to rootSU For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank