Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,194 Members 52,042 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Any fix for the "Exchange Services have stopped"?

Tip us?
 
Djapatos
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 60
Posts: 319
Join Date: Apr 2011
Default Any fix for the "Exchange Services have stopped"?

Havent been on here in a while..but OMG i used to have that message once in while but lately its been acting up like every time i go in my email..
So is there a fix for that yet?
Please let me know

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
 
RevelationOmega
Old
#2  
RevelationOmega's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 511
Posts: 514
Join Date: Jan 2014
Location: Tallahassee

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Djapatos View Post
Havent been on here in a while..but OMG i used to have that message once in while but lately its been acting up like every time i go in my email..
So is there a fix for that yet?
Please let me know

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
I haven't seen this issue at all. What ROM are you running? Did you notice this after installing something or did it just start one day/when you received the phone? Try wiping the cache/data from both the Email/Exchange service apks and reboot (will have to redo the information on email) to see if the issue goes away. If not, then it sounds like something messed up when software was installed and may need a reset (can try the stock ROM if running that in Original Development if that's what you are on, may correct the issue with fresh flash). Good luck.
From the depths, the light is all you see.... Life's Good in QHD.


LG G3 - Stock - No Root (yet...)
Samsung S5 - Stock Deodexed - Root
Google Nexus 5 - Liquid Smooth - Root

Don't Forget to Hit the THANKS if I Helped!
Thread Tools
Display Modes