5,596,179 Members 33,773 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Is there any fix for the proximity sensor problem(during call) for Nexus 5

Tip us?
 
trisankur
Old
#11  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Dec 2013
i have posted the description of the issue just now .
 
EddyOS
Old
#12  
EddyOS's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2640
Posts: 12,467
Join Date: Jan 2010
Location: Liverpool, Merseyside
Historically, this was usually down to a crap screen protector blocking the sensors. OP - are you using an SP?
Google Nexus 5 (LG-D821) 32GB
ROM: Android 4.4.2 (KOT49H) | Bootloader: HHZ11d | Recovery: Stock | Baseband: M8974A-1.0.25.0.23 | Kernel: Stock

If you have a question, great - but DO NOT PM ME WITH IT!!!
 
trisankur
Old
#13  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by EddyOS View Post
Historically, this was usually down to a crap screen protector blocking the sensors. OP - are you using an SP?

Ya i m using Sceen protector,but this issue is for poeple who r not using SP also ,in other forums i have seen the same issue.
 
PhilipTD
Old
#14  
PhilipTD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 348
Posts: 1,676
Join Date: Dec 2010
Location: NYC
Only happens to me in the dark.

NEXUS 5 D820 STOCK KK442 FK46 DALVIK XPOSED TWRP2734

 
 
idan357
Old
#15  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jun 2012
Default touch control

I have the same problem, during call the screen go black like it shuld be ,but its stilk active so if you tuch it it still responsive as if its on, i found thet if i disable touch control the problem goes away...

http://m.youtube.com/watch?v=g0KmVH_e9xs">http://m.youtube.com/watch?v=g0KmVH_e9xs" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">
 
ilanzo82
Old
#16  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 36
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by trisankur View Post
ya i am rooted and i m in stock rom only,but using Franco kernal(R32).Xposed framework i m using gravitybox(KK).I have CWM recovery.
What is causing this problem any idea??

N thanks for ur reply.
exactly the same for me!!! (except R33)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...