Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Flashing factory .img.. Nothing works boot sig and memory error??

OP lojak29

3rd April 2014, 11:16 AM   |  #11  
EddyOS's Avatar
Recognized Contributor
Flag Liverpool, Merseyside
Thanks Meter: 3,233
 
13,604 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by gee2012

Andere dont forget to disable driver signature authentication in Win 8/8.1.

Sent from my Nexus 10 using xda app-developers app

Don't need to do that (or I didn't anyway)
3rd April 2014, 11:18 AM   |  #12  
gee2012's Avatar
Recognized Contributor
Flag Heerlen
Thanks Meter: 3,287
 
8,924 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by EddyOS

Don't need to do that (or I didn't anyway)

My USB driver didn't installatll at first before i did that 😡 😊

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk
3rd April 2014, 12:03 PM   |  #13  
EddyOS's Avatar
Recognized Contributor
Flag Liverpool, Merseyside
Thanks Meter: 3,233
 
13,604 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by gee2012

My USB driver didn't installatll at first before i did that 😡 😊

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

So long as you have the latest drivers from the SDK you should be fine
3rd April 2014, 12:14 PM   |  #14  
gee2012's Avatar
Recognized Contributor
Flag Heerlen
Thanks Meter: 3,287
 
8,924 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by EddyOS

So long as you have the latest drivers from the SDK you should be fine

I always use the Google USB drivers and never had an issue.

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk
3rd April 2014, 12:15 PM   |  #15  
EddyOS's Avatar
Recognized Contributor
Flag Liverpool, Merseyside
Thanks Meter: 3,233
 
13,604 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by gee2012

I always use the Google USB drivers and never had an issue.

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Strange, it's always worked fine on my Windows 8.1 laptop - even with USB3
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes